PREGLEDANO Žalba na Staff | №159

Status
Not open for further replies.
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Pero DiLauro
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
Gemas
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
Sve je napisano.
- Dokazi
U prelogu su gore postavljeni.
- Koju odluku smatrate pravednom
Sto strozija kazna.
Igram od prvog dana na ovaj server i svaki put probujem da postujem sva pravila na serveru, posebno one za Ilegalne fakcije jer sam clan jedne. Gospodin Gemas koji bi trebao da radi svoj posao kako admin i nadleznik za forume radi sosema naopako.

U prethodnja dva foruma koje sam ja postavio gde članovi ovog servera krše data pravila za ilegalne fakcije/opšta pravila, on je te žalbe odbio i u suprotnom je kaznio jednog od mojih sočlanova u porodici.

Forum 1 (gde je 5 minuta snimak da ne bi ponovo reko da je loš snimak) : https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no876.107376/
-U danom videju ako se preskoči na oko 3:30 progledat če se jasno i vidno da familija koja je započela napad ali nije startan potpuno puca na nas i sa tim krše sledeče pravilo :
3.3. Zabranjeno je pucati na ljude koji u tom trenutku ne predstavljaju pretnju. Strogo zabranjeno pucati na civile.
[Pacifist DM]
Napomena
: Zabranjeno je pucati na ljude pre nego što se vizuelno pojavi zona (5 minuta). Odbrambena strana treba da se skupi u zoni isporuke/pljačke pre pojave teritorije.
-Na ovom forumu žalba je odbiena, a razlog zašto je odbijen nije mi dat.

Forum 2 https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no875.107375/
-U danom videju vidi se da naša familija sedi sakupljena u našoj teritoriji gde pričamo i zajebavamo se, dok u momentu neki likovi došli i pucali na nas bez ikakvog razloga, i oni sa tim aktom krše pravilo servera Teritorije kriminalnih organizacija :
1.1. Zabranjeno je otvaranje vatre na ljude koji su u HQ fakcije/familije bez RP razloga.
[Demorgan 240-720 minuta]
Napomena
: Nakon sto iskazu 3 ili više opomena/upozorenja, članovi kriminalne fakcije/familije imaju pravo da otvore vatru.
-Na ovom forumu isto je žalba odbijena, ali je jedan od mojih saučesnika kažnjevan zbog razloga '1.26. Zabranjeno je zahtevati od žrtve da koristi državne komunikacione kanale za emitovanje poruka.' dok sam ja postavio forum za pravilo koje ljudi krše. Uopšte nema smisla da se kaznuje za to jer taj isti saučesnik nije ni reč izgovorio.

Smatram da gospodin Gemas za ova dva foruma da je odradio mnogo loš posao za razliku od drugih administratora koji su mi pomogli previše. Imajte lep dan, Pero.

Last edited by a moderator:
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
.

Attachments

• forum1.png
    forum1.png
    92.6 KB · Views: 25
  • forum2.png
    forum2.png
    77.4 KB · Views: 22
  • forum3.png
    forum3.png
    89.1 KB · Views: 19
  • forum4.png
    forum4.png
    15.5 KB · Views: 24
B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, ja sam Admin lvl 1 Gemas

Kao prvo, spusti ton i to vredjanje na discordu oladi malo!

Dalje, prva zalba ja ne vidim IDove ljudi koji su vas pucali, znaci zalis se na lika koji je stojao AFK i ti si ga ubio, pre pocetka zone!
Cekaj samo da promenim svoju odluku da te dodatko kaznim za:
4.5. Zabranjeno je ubijati igrače pre početka zauzimanja zona.
[Demorgan 360 minuta]

Dalje, druga zalba na igrace:
Nakon sto sam popricao sa igracima, koji su slucajno i mene napali ingame, video sam da se radi o istim IDovima.
Kada sam pitao za tu zalbu, rekli su da su imali aferu sa vama, da ste vi ubili jednog njihovog clana ili ste ga kidnapovali.
Takodje, FORUM PRAVILO "TERITORIJE KRIMINALNIH ORGANIZACIJA" se smatra HQ i vazi to pravilo, za familije to pravilo ne vazi, odnosno ta sekcija!

Tvoj drugar iz familije je kaznjen zbog provociranja, odnosno "drkanje" na igraca kojeg ste "kidnapovali".
Uspeli ste da se "odbranite" te se iste likove uspeli da ubijete, ne shvacam koja je poenta zalbe u ovom slucaju?
PRAVILO:
1.26. Zabranjeno je zahtevati od žrtve da koristi državne komunikacione kanale za emitovanje poruka.
Napomena: Zabranjeno je terati žrtvu da peva, viče, izvinjava se, koristi animacije i slično; zahtevati neprikladne radnje ili pokušavati ponižavati radi izazivanja OOC konflikta ili ličnog zadovoljstva.
[Ban do 7 dana]
Sve se jasnoo vidi u tvom video snimku.

S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Postovanje Gemase.

Prva zalba : Znaci momci su pre pocetka zone, izasli iz zone i dosli da nas napadnu iza zida gde smo sacekali da zapocne zona(Dobices snimak za to). Znaci prvi su zapoceli pucnjavu pre pocetka eventa,i kad se desi tako uvek ce Di Lauro da odreaguje ovako kako smo odreagovali.

Nije realno da ovako resavas situacije,i samo ih ovako resavas kad je Di Lauro u pitanju!

Druga zalba: Kako su to bas i tebe slucajno napali ,koji su razlog imali da i tebe napadnu . Kao admin duzan si da pogledas taj snimak gde smo mi imali bilo kakav RP sa njima jer oni tako tvrde (Ja tvrdim da nikakav RP nismo imali sa njima),znaci prvi fail napad na HQ,drugi fail MG (Od kud oni znaju gde je meni kuca)
Jer ovo se smatra napad na HQ.

Trazim dokazni materijal,koji si ti duzan kao admin da mi obezbedis u sto kracem roku.

1. RP RAZLOG ZA NAPAD NA HQ.
2.Dokaz kako znaju gde je kuca,hocu po RP-u dokaz.

S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Prvi zalba :
, pogledaj lepo snimak . I kad odgledas zahtevam da Unbanas Petra.

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Prvi zalba :
, pogledaj lepo snimak . I kad odgledas zahtevam da Unbanas Petra.
Pozdrav,

Ja sam naveo razlog da mu se zalba odbija jer on osobu koju je prijavio je stojala u zoni AFK, cekala je pocetak zone gde je on usao u zonu pre pocetka u ubio osobu.
Ja IDeve ljudi koji vas napali nemam, niti je to bila poenta zalbe.
On je hteo da se zali na to, ali je poslao skroz drugi video + na njegovom videu se vidi gde on krsi dato pravo.

Drugo,
Nisu igraci mene slucajno napali nego je bila pljacka skladista gde sam se ja odazvao kao pripadnik SAJa i video da su to ti IDevi sto je igrac prijavio. Nakon zavrsene situacije, otisao sam na Admin duty i portao ih do AdminBaze i pitao povodom toga.
Nakon sto sam ih upitao povodom toga sta se tu izdesavalo, rekli su da ste vi ubili njihovog jednog na skladistu i da su vas pratili do vase kuce.

Dalje, nemoj se ponasati bahato ili slicno, ja nisam duzan tebi nista da pokazujem.
Ja imam svog nadredjenog ako on bude zahtevao isti ili neki drugi vid dokaza.

Sobzirom da su oni vas napali, a vi uspeli iste da ubijete, gde je tvoj clan cak i postedjen BANa od 7 dana zbog neprimerene animacije nad igracem, dobio je samo 120minuta jaila kao OPOMENU za to.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Pozdrav Gemas.

Prvo kako prvo ovaj iseceni deo klipa ti je od danog Medal klipa koji je bio postavljen na forum kako dokaz.
Igrač sa tim ID-jem nije bio AFK i on je prvi pucao na mene i za to imam ti i slow motion video da pogledas da je on prvi ispalio metak na mene, plus nije koristio masku da bi uopste imao pravo da me puca.

To su ti dve kazne u 50 sekundni video u slow motion gde se zaprvo vidi sve (momenat kad sam ja ušao unutra i on je mene pucao), a na danom videu koji se zove "forum_zalba" ti je vidno da naši članovi su napadnuti od strane te familije koja je počela zonu (počela je samo čas za odbrojavanje nije počela zona da se vidi kvadrat koji simbolizira početu zonu).

Slow motion video :

Kako drugo, ja bih da dobijem snimak kako su sivi (koji su uradili napad na HQ) došli do naše baze, odnosno kako su nas pratili posle tog napada na skladište zato što kad smo mi dolazili nazad od svakog skladišta nismo dozvoljavali da neko ima tronku vida na put gde idemo mi, što znači da napadači (sivi) su došli na naše skladište koje radimo i svi su bili ubijeni od naše strane tako da nema apsolutne šanse da su imali perspektivu da vide gde mi idemo/da nas slede kako što si ti rekao. Valjda mi nismo gluvi i možemo da čujemo kako auto dolazi po nas.

Ja od tvoje strane želim da dobijem snimak kako su oni nas "stalkali" do naše baze, i hteo bih da vidim gde je dokaz da su naše familije u familijarnim ratom.

Lep dan ti želim
Pero.

S

Seksi DiLauro

Gost Prestolnice
Illegal Faction Leader
Igrač
Voždovački klan
Za svakve situacije trazis duzi snimak,normalno je i da za ovu trazis duzi.
Prvo: Petar nije nista prekrsio ovde,prekrsio bi pravilo da njihovi nisu izasli van zone skroz i krenuli da pucaju na nas.
Drugo: Treba da imas dokaz,ti si na osnovu njega resio situaciju ili si resio na rijec?
Ne ponasam se ja bahato,ponasas se ti. Ne bahato nego PREBAHATO.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Ponovo, pozdrav Gemas.

Imam i sliku da vidis koji su ID-jevi počinioca koji su nas pucali pre nego sto je počeo napad, i hteo bih sa tvoje strane da mi skines demorgan od 6 sati jer po svakim dokazom što može da se posalje ovde je dat, a odluka za prijavu neka odluči neko ko je na višem rangu od tebe, ne želim da budem ne kulturan i zato ti pišem.

Lep i ugodan dan ti želim.
Pero.

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    2.3 MB · Views: 16
Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Milutin Tadic | Gemas

Da li imas jos nesto da izneses povodom ove zalbe ili ne? Ukratko mi objasni sustinu kazne.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
@Nemanja Nenadovic | Cone hvala sto si odgovorio, hteo sam pitat da li ču dobiti nekakav vid kompenzacije za kaznu koju sam dobio bez ikakvog razloga? Hvala vam unapred na odgovoru.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Zamolio bih gosposdina Gemas @Milutin Tadic | Gemas da odgovori, 3 dana več čekamo na vaš odgovor.

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
@Milutin Tadic | Gemas

Da li imas jos nesto da izneses povodom ove zalbe ili ne? Ukratko mi objasni sustinu kazne.
Postovanje Cone,

Nemam nista da dodam.
Smatram da sam igraca kaznio sa razlogom, odnosno za pravilo koje je prekrsio.
Igraci su namerno usli u zonu.
Na njegovom videu se vidi da su ih napali van zone, nazalost igrac na tom VIDEU nema IDove od igraca koji su van zone.
Samim time su oni odluciili da ignorisu pravila servera i poceli da ulaze u zonu i da pucaju.
Preuzeli su stvari u svoje ruke, gde su svesno usli da krse pravila...

Smatram da sam doneo pravilnu odluku i da sam iste kaznio sa razlogom.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize