PREGLEDANO Žalba na Staff | №16

Status
Not open for further replies.
Cedomir Don

Cedomir Don

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Cedomir Don
- Vaš ID
845-620
- ID prekršioca
883-618
- Vreme prekršaja
11.10.2025 6:19
- Opis situacije
Drugar i ja krecemo ka teritoriji da startujemo zauzimanje iste, u trenutku dolaska blizu teritorije uocavamo vise igraca koji su verovatno isto tako krenuli da je zauzmu. U tom trenutku ja se zalecem kolima preko male livadice i 2 igraca mi iskoce ispred auta te ih ja slucajno udaram. Naravno da nisam stao da se izvinim sto mi je prvobitno proslo korz glavu i sto bi svaki normalan igrac uradio vec sam produzio kako me isti ne bi ubili posto su skloni rdm-anju i da se ne bi mesao u zauzimanje tudje teritorije. Nakon nekoliko minuta od te situacije mene kaznjava admin po imenu Ezio Vespucci koji se ni manje ni vise nalazi u istoj toj kriminalnoj organizaciji, i naravno da mi je natrpao sve moguce kazne koje je mogao. Nakon mog zatvaranja ja saljem report koji on preuzima i govori mi da sve speca sto nije istina zato sto smo se celu noc pucali sa njima po teritorijama i pljackama i po nekom mom misljenju mislim da me je zatvorio da ne bi mogao vise da se borim sa njima na kriminalnim eventima...A mene kad neko ubija gazi ja saljem 10 reportova niko ne odgovara. Takodje teritorije su ooc eventi pa je rp suvisan. Po meni ovo nije odradjeno profesionalno i preterano je sa kaznama cak i nekim koje nisam prekrsio uglavnom videcete snimak pa utvrdite sami.
- Dokazi
https://youtu.be/gHxZqXPUvaM https://imgur.com/a/VDKJFIm
- Koju odluku smatrate pravednom
kaznjavanjem admina na bilo koji nacin i zabranjivanjem igranja admina u bilo kojoj organizaciji/fakciji/familiji. Admin treba da radi svoj posao a ne da se puca po zonama..........
.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, zalba ce biti razmotrena do 72 sata.
Sacekaj odgovor management tima.

Dino Benic | BENA

Dino Benic | BENA

Šmeker
Igrač
Reaction score:2
Zahtev je odbijen.
Na videu se vidi kako krsite pravila, na vasem i na videu koji je dostavio admin za evidenciju. Adminima nije zabranjen RP.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom