PREGLEDANO Žalba na Staff | №161

Status
Not open for further replies.
N

Nemanja Mokranjac

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Mokranjac
- Vaš ID
734-064
- ID prekršioca
225-379
- Vreme prekršaja
01:43
- Opis situacije
Drugara su tazovali kroz ZATVOREN prozor, te sam ga ja blokirao jer je tazovo kroz otvoren prozor da ne moze da ode sve po RPu spasavam drugara blokiram ga, da ne ode. i dolazi doticni i zatvara me za DB + NRD + PA
- Dokazi
https://youtu.be/eGnQnPYPIag
- Koju odluku smatrate pravednom
Odluka koju je moderator doneo nije ispravna.
Sve imate gore napisano.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Ante Djukela | Pajke Izjasni se povodom ovoga.

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, na vasem snimku na minutazi 1:09 ste pokupili covjeka sto je DB + udarali ste se autima vise puta kada sam specao i to je po pravilima servera NRD te i na vasem snimku na 1:44 se vidi kako ste dosli do postaje i pratili policajca i onda se makli pa opet vratili kako bi izazvali potjeru na neki nacin sto je CB sto ovdje spada pod PA pravilo

jer ja sam se odazvao na to da se udarate autima i dosao da specam te po pravilima servera sam kaznio lai sma vam dao najmanju mogucu kaznu za to.

a napisao sam sto ste sve pogrijesili tako da ista pravila ne krsite opet.

iskreno nisma video ovo na pocetku sto se desilo i da je on tejzovao vas kroz prozor ali ako igrac krsi pravila nebi trebali i vi da krsite pravila te molim da se postuju ista, ukoliko sam nešto pogrešio @Nemanja Nenadovic | Cone snosim odgovornost za pogresku ali po onome sto sam ja specao i vidio mislim da je kazna blaga, te isto se vidi i na povu od covjeka.

N

Nemanja Mokranjac

Gost Prestolnice
Igrač
Ti si zakljucio tako, a pre toga nisi video nista sta se desilo niti znao do cega je doslo gazenje. Moglo je svasta da bude po RolePlayu da je nas bilo 20 i da je samo dvojica. Opet si lose postupio, sledeci put nemoj da kaznjavas i trazi video od pocetka pa do kraja, pa onda kaznjavaj kad budes video sta se desilo.

Takodje zahtevam da se ovaj Policajac kazni za Taz kroz prozor.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Ante Djukela | Pajke Sledeci put obrati paznju na ceo video pa tek onda donosi odluke.

Takodje,policijac ce biti upozoren i opomenut u skladu sa pravilima projekta.

@Nemanja Mokranjac Vasa kazna ce ostati jer ste prekrsili pravila koja su navedena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom