Miloš Arsić
Batonga
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- MIlos Arsic
- - Vaš ID
- 666 643
- - ID prekršioca
- Vukan Mandic Gemas, ne znam ID
- - Vreme prekršaja
- 00:00
- - Opis situacije
- (ZALBA 3.0 ( POCETAK PRICE ) Nakon gledanja forum zalbi, vidim da isti lik koji me je skemao krsi gomilu pravila iznova i iznova, dosta ljudi se zale na njega, meni je bilo mrsko vise, jer isti gura ljude u vodu dok pecaju, ubija u safe zonama i ulazi u bifove bez ikakve rp price, ali da ironija bude veca uvek bude samo za nesto kaznjavan, ne za sve, uz to, vidim zalbu gde se na snimku koji ni zvuk nema, vidi da lik skema drugog lika za auto tako sto ovaj njemu da prvi kljuceve od auta, pa zatim ovaj drugi njemu da 700-800 dinara ( ne preciziram ) i pobegne, gde je zalba prihvacena, 5.17. Zabranjene prevare i manipulacije igračima. [Ban 7 dan + konfiskacija i obeštećenje] sto je sasvim okej, medjutim sta nije okej, nije okej da doticni admin Gemas moju identicnu zalbu odbije, gde sam ja skeman za bundeve, po njemu nisam skeman jer sam pogresio cifru umesto 80x7550 ja sam ukucao 7550 za sve, sto je tehnicka greska koja je iste sekunde uvidjena,gde je igrac se smeje jer zna da ooc mu nemogu nista, a pritiom je dobio bundeve, i to po nizoj ceni sa 10 000 na 7550,gde je predhodno dogovorena cifra od 80x7550= 604 000, i gde je nakon moje '' greske '' bilo dacu ti pare, gde sam mu ja fino napomenuo da snimam u glavi, gde je on rekao,pa nema to veze, to se ne vazi, ja cu reci da sam ti dao pare ,za sta imam snimak, i nakon toga pobegne, kako se ta situacija razlikuje od situacije na snimku, kada je igrac svesno znao da sam se ja presao zato onda i ova zalba nije odbijena sa razlogom resi ic sam si kriv jer si dao kljuceve prvi i dostavi video sa zvukom ( parafraziram ), (primer), nije jer igrac koji je skemovao nije ocigledno nikome nista i ne aludira na drugare admine kao predhodnik koji je mene skemovao. Da bi ironija bila veca nakon dve moje zalbe za skem od strane igraca, dobijam sve samo ne jasne i definisane kriterijume sa pravilima servera i rp pravilima po kojima se iste odbijaju. ( izuzev to je tvoja greska to je tvoja greska, tom logikom se samo daje vetar u ledja ovima sto skemaju ) Ako uporedimo situacije, dolazimo do istog zakljucka da je skem, kao sto je lik dao prvi kljuceve, ja sam dao bundeve, i iste pogresno naplatio i uvideo odmah, ja nisam dobio svoj novac od igraca koji je bio dogovoren, umesto cifre od 604 000rsd, dobio sam 7550rsd, tako je i onaj lik dobio umesto auta 700-800 rsd bez obzira sto je ukucano pogresno i u mojoj situaciji igrac je to znao ooc da moze da iskoristi i zato isti nije dao novac, aludirao je na to da moze da kaze da mi je dao, i da ce mi njegov drugar odgovoriti, to je trebalo biti vise nego dovoljno da se uvidi da je situacija skem. (NASTAVAK PRICE DOLE ) Ovako, cifra je upisana 7550x80,, dakle, moja greska je sto nisam znao da ce biti naplacena samo jedna bundeva umesto 80, ponavljam, ovo nema veze sa RP situacijom, jer moja '' greska '' je tehnicki iskoriscena za skem ,igrac koji je skemao je znao OOC da ja telefon nisam mogao mu uzeti i vratiti sebi novac niti uzeti bundeve, zar ne, a pritom je dogovorena cifra bila 604 000 rsd (OBJASNJENJE RL-RP) U stvarno zivotu mozes biti prevaren,ali ne na ovaj nacin koji se desio, kao sto je doticni admin rekao da bi opravdao skem, da, neko ti moze neko poslati ciglu, medjutim, ako je vrednost veca od 10 000, novac se stonira, provereno, dakle resivo je, ne sve, naravno, ali za bilo koji vid prevare postoje ozbiljne posledice, sam cin da znas da IC ne moze ti biti uzete pare prelazi u OOC. ( POSLE GRESKE STA?) ZASTO kada je greska UOCENA ISTE SEKUNDE i nije postojao KONSENZUS (dogovor slaganje saglasnost s obe strane ) RP price koja bi opravdala dobijanje 80 bundeva po ceni jedne, automatski nije bilo Rp situacije pre i posle toga. sto je evidentno, objasnjeno dato i vise navrata. ( OOC objasnjenje ) Igrac je to znao,dakle ooc zna da ne postoji nacin kako mu ja mogu uzeti svoj novac, smisleno je obecao da ce vratiti, kako bi sebi kupio vreme da kidne, jer je ooc znao da moze da kaze, '' pa ja mogu da kazem da sam ti dao pare'', STO JE I URADIO i da na kraju je pobegao,i nastavio da kupuje od drugih bundeve. ( ZASTO ? OOC ZLOUPOTREBA) Jer zna da ih ne mogu uzeti, niti mu uzeti telefon da vratim sebi novac, niti budneve, niti mu bilo sta uraditi sto bi meni u datom trenutku vratilo novac, nakon obavestenja da se snima u glavi, rekao je pa to ne moze, ja mogu da kazem da sam ti dao pare, sto prelazi uveliko u ooc zloupotrebu. UVELIKO ! ( IC NIJE RP UVEK ) Situacija IC mora imati RP pricu,ako je nema postaje OOC desavanje u IC rezimu, bez RP-a, ne mozes videti pozadi kad gledas napred,jel tako, to je PG? Onda ne mozes da znas da se neko zeznuo tehnicki i da se smejes tome i da nemas zabinutost , gde je tu FEAR koji se koristi uvek , jer se upravo desila situacija u kojoj se radi o velikoj svoti novca,, izuzev u situacijama ako je sve vec u ooc, zar ne? ( TREBA POSTOJATI PRAVILO ZA SKEM ZASTITU ) Na ovaj nacin se moze skemati igraci za bilo sta, primer pazariti za milion dva, nesto sto vredi 30-40, sacekaj me ispred stana da ti dam resto pare stana, ili samo da odem do bankomata sacekaj me kod stana i gomila drugih primera ili kao sto je ova situacija koja se desila za skem autom, ako bi se vodili adminovom logikom to onda ne bi bilo skem, zar ne? ( jer znas ooc da neces da najebes sto dovodi da su situacije jako ooc i gube rp srz ) i zatim ti isti koji skemaju se mogu oslanjati na isto to da se sve jelte desilo ic, pa forica vrtic, ja cu reci da sam ti dao pare, PA STA, nije sve sto se desi ic RP situacija, mora postojati nesto sto tehnicke nedostatke resava pravilom. Opsujte nekome sve IC u vise navrata raznim imenima, ooc dobijate ban, zato sto je to regulisano pravilom. (Predlog Admina SOK ) Predlog da iskoristim situaciju za kidnapovanje ili reketiranje za rp je jako los, situacija nije bila rp, da bi taj predlog mogao da funkcionise, cak da se iskoristio taj primer ( sto nikako nije dopustivo po meni ) novac kod istog se tehnicki ne moze videti ooc, tako da reketiranje je nemoguce, jer bi tu radio igrac najverovatnije rp2win, moze reci da je prokockao novac, svaki ostali predlozi bi samo vodili u krsnju pravila, MG, KRP, ITD, apsolutno nista drugo, zbog jedne '' neresive'' '' skem'' situacije. (DRUGAR ADMIN PROCITATI OBAVEZNO ) Sledece vidjenje u nananasu gde kupuje bundeve, razgovor je uveliko ooc, gde on aludira da ce mi odgovoriti njegov '' drugar '', OOC PRICA UVELIKO, sto je AE i AA, ako je drugar admin, a kako drugari nije admin ako ce mi odgovoriti, ja sugerisem samo na osnovu cinjenica, video snimak posedujem, tako da RP nije bilo, vec je maltene sve vreme OOC. ( VRANA vrani OCI ne VADI ) Da bi ironija bila veca, sledecu zalbu odbija novi admin bez obrazlozenja ikakvog i doticni se nadovezuje s' nekim banalnostima gde i dalje ide na to da je to moja greska, iako pritom zna da je sve tehnicke prirode i da je uvideno iste sekunde, ccc, uozbiljimo se, ljudi moji, ja pet godina nisam igrao igricu, zbog vas sam je instalirao ponovo, kako bih se zaigrao malo nakon toliko godina i nema mesta gde nisam imao WL, zimski je period, ima se vremena, nemojmo ovo raditi, ne diram nikoga, sljakam svoju pricu, zajebavam se, ali se ovako nesto ne moze tolerisati, da za neke postoje pravila, a za neke ne. PS: Ne treba mi nista, ali se zalim na doticnog admina jer je jako glupo skem situacije zbog tehnicke prirode nazivati rp situacijom i pozivati da se ista resava kroz rp,a skem igrace ne kazniti za isti, pogotovo u ovakvoj situaciji gde je on jedina osoba koja moze pomoci skemovanom igracu ,ovako se nesto ne sme desiti, kod vas ima gomila dobrih admina koja kapira o cemu pisem i koja mozda ne zeli da ulazi u vid rasprave i objasnjavanja da doticnim, ali to sto je neko admin, ne znaci da je uvek u pravu, unapred se izvinjavam ukoliko postoje neke gramaticke greske u tekstu i zao mi je sto sam morao ovaj roman da ispisem, kako bi bolje pojasnio situaciju,takodje bih zamolio da mi na zalbu odgovori neko ko je zaduzen za iste, a pritom da to ne bude doticni admin protiv koga podnosim istu, jer optuzeni ne moze biti i sudija, hvala.
- - Dokazi
- Saljem po zelji...
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Da aludiranje na drugara admina bude kaznjivo kao i bilo kakva vrste skema
Gemas