PREGLEDANO Žalba na Staff | №17

Status
Not open for further replies.
M

Macke

Batonga
Igrač
Reaction score:4
- Vaš in-game nickname
Macke Utoka
- Vaš ID
702-354
- ID prekršioca
699-090
- Vreme prekršaja
3:58
- Opis situacije
Dobio sam offjail kaznu od 8h za “non RP drive” i “zauzimanje teritorije” dok sam bio van igre. Nisam dobio objašnjenje, dokaze ni tačno pojašnjenje pravila koje sam navodno prekršio. Samo sam ujutru ušao u igru i video da sam u zatvoru. Voleo bih da se situacija razjasni jer sam streamer i trudim se da stvaram RP sadržaj koji je koristan i serveru i zajednici.
- Dokazi
Nemam sopstveni dokaz jer sam kaznu dobio dok nisam bio u igri. Molim administraciju da dostavi svoj dokaz (snimak ili sliku) na osnovu kojeg je odluka doneta, kako bih mogao da razumem situaciju i iz nje naučim za ubuduće.
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da bi pravedno bilo da se kazna poništi ili smanji ako se utvrdi da nije bilo jasnog prekršaja ili dokaza. Ukoliko je došlo do nesporazuma, dovoljno bi bilo da dobijem pojašnjenje pravila kako bih ubuduće izbegao slične situacije.
Pozdrav,
želeo bih da podnesem žalbu u vezi odluke admina Sofija Iličić, koja me je kaznila offjailom od 8h dok sam bio van igre. Kada sam se ujutru konektovao, video sam da se nalazim u zatvoru, a kao razlog je naveden non RP drive i pravilo zauzimanja teritorije.

Problem je što:

• nisam bio obavešten o tome šta tačno u mom slučaju predstavlja prekršaj,
  • nisam dobio nikakav dokaz (snimak, sliku ili opis situacije) na osnovu kojeg je odluka doneta,
  • niti sam imao priliku da objasnim svoju stranu.

Poštujem rad administracije i pravila servera, ali mislim da je u ovom slučaju došlo do nesporazuma. Voleo bih da mi se razjasni situacija i pokažu dokazi na osnovu kojih sam kažnjen, kako bih znao gde sam pogrešio i izbegao to ubuduće.

Takođe, napomenuo bih da sam streamer i da na serveru pravim RP sadržaj koji je koristan i meni i serveru kao dobra reklama. Zbog toga bih voleo da ovo rešimo na najbolji mogući način, bez tenzija.

Ako je moguće, voleo bih da neko iz administracije odvoji par minuta i da se čujemo na voice-u na Discordu, kako bismo sve razjasnili direktno i bez nesporazuma.

Hvala unapred na razumevanju i vremenu.
Lep pozdrav,

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, zalba ce biti razmotrena do 72 sata.
Sacekaj odgovor management tima.

sofija

sofija

Šmeker
Igrač
Reaction score:9
Popricali smo u voice-u i svi nesporazumi su razjasnjeni kao i pravila vezana za datu situaciju. Tu smo na raspolaganju ako bude bilo dodatnih problema ili pitanja.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom