M
Macke
Batonga
Igrač
Reaction score:4
- - Vaš in-game nickname
- Macke Utoka
- - Vaš ID
- 702-354
- - ID prekršioca
- 699-090
- - Vreme prekršaja
- 3:58
- - Opis situacije
- Dobio sam offjail kaznu od 8h za “non RP drive” i “zauzimanje teritorije” dok sam bio van igre. Nisam dobio objašnjenje, dokaze ni tačno pojašnjenje pravila koje sam navodno prekršio. Samo sam ujutru ušao u igru i video da sam u zatvoru. Voleo bih da se situacija razjasni jer sam streamer i trudim se da stvaram RP sadržaj koji je koristan i serveru i zajednici.
- - Dokazi
- Nemam sopstveni dokaz jer sam kaznu dobio dok nisam bio u igri. Molim administraciju da dostavi svoj dokaz (snimak ili sliku) na osnovu kojeg je odluka doneta, kako bih mogao da razumem situaciju i iz nje naučim za ubuduće.
Pozdrav,
želeo bih da podnesem žalbu u vezi odluke admina Sofija Iličić, koja me je kaznila offjailom od 8h dok sam bio van igre. Kada sam se ujutru konektovao, video sam da se nalazim u zatvoru, a kao razlog je naveden non RP drive i pravilo zauzimanja teritorije.
Problem je što:
Poštujem rad administracije i pravila servera, ali mislim da je u ovom slučaju došlo do nesporazuma. Voleo bih da mi se razjasni situacija i pokažu dokazi na osnovu kojih sam kažnjen, kako bih znao gde sam pogrešio i izbegao to ubuduće.
Takođe, napomenuo bih da sam streamer i da na serveru pravim RP sadržaj koji je koristan i meni i serveru kao dobra reklama. Zbog toga bih voleo da ovo rešimo na najbolji mogući način, bez tenzija.
Ako je moguće, voleo bih da neko iz administracije odvoji par minuta i da se čujemo na voice-u na Discordu, kako bismo sve razjasnili direktno i bez nesporazuma.
Hvala unapred na razumevanju i vremenu.
Lep pozdrav,
želeo bih da podnesem žalbu u vezi odluke admina Sofija Iličić, koja me je kaznila offjailom od 8h dok sam bio van igre. Kada sam se ujutru konektovao, video sam da se nalazim u zatvoru, a kao razlog je naveden non RP drive i pravilo zauzimanja teritorije.
Problem je što:
- nisam bio obavešten o tome šta tačno u mom slučaju predstavlja prekršaj,
- nisam dobio nikakav dokaz (snimak, sliku ili opis situacije) na osnovu kojeg je odluka doneta,
- niti sam imao priliku da objasnim svoju stranu.
Poštujem rad administracije i pravila servera, ali mislim da je u ovom slučaju došlo do nesporazuma. Voleo bih da mi se razjasni situacija i pokažu dokazi na osnovu kojih sam kažnjen, kako bih znao gde sam pogrešio i izbegao to ubuduće.
Takođe, napomenuo bih da sam streamer i da na serveru pravim RP sadržaj koji je koristan i meni i serveru kao dobra reklama. Zbog toga bih voleo da ovo rešimo na najbolji mogući način, bez tenzija.
Ako je moguće, voleo bih da neko iz administracije odvoji par minuta i da se čujemo na voice-u na Discordu, kako bismo sve razjasnili direktno i bez nesporazuma.
Hvala unapred na razumevanju i vremenu.
Lep pozdrav,