PREGLEDANO Žalba na Staff | №170

Status
Not open for further replies.
M

m2r3

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Dule Misolini
- Vaš ID
941-467
- ID prekršioca
Irina Radic
- Vreme prekršaja
Juce
- Opis situacije
Dosao sam na zonu , rekli da idem ja krenuo , oni krenuli da pucaju ja uzvratio . Okacili zalbu na mene da pucam pre zone , ja dobio kaznu 2h . Zelim da irina radic ispravi Zalbu . Posto se jasno vidi da i oni pucaju prvi , cuje se da pricaju preko diskorda . I svi na forumu su culi kako mi ova krastavusa elena Vredja majku posto je zabranje nema veze sto nije ingame rekal ja sam cuo to a i ostali igraci
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no53.107732/
- Koju odluku smatrate pravednom
ZAHTEVAM , da alek bambi ili ko je vec pucao prvi bude kaznjen kao i ja na 2h , i krastavusa Elena bude kaznjena za vredjanje porodice
Napisano dole

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Irina Radic | Irina

Molim te izjasni se povodom ove zalbe.

Irina Radic | Irina

Irina Radic | Irina

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav sa tobom je Admin lvl 1 Irina
na snimku se jasno vidi da si poceo da pucas prvi
Curator(@Aleksandar Stosic | Coa ) shadowsa je obavsten o situaciji i on ce resiti ostatak i doneti odluku koja vazi sa shadows-e

M

m2r3

Gost Prestolnice
Igrač
Pozdrav sa tobom je Admin lvl 1 Irina
na snimku se jasno vidi da si poceo da pucas prvi
Curator(@Aleksandar Stosic | Coa ) shadowsa je obavsten o situaciji i on ce resiti ostatak i doneti odluku koja vazi sa shadows-e
Postovana Irina ne bih da budem grub ali ocigledno imate neku dioptriju ako mislite da sam ja opucao prvi , jasno se vidi metak sa krova koja pogadja mene , u logovima mozete videti da sam pogodjen potom otisao stavio pancir posto mi je ovaj skinut i krenuo ja da pucam znaci obostrano su pucali . Druga stvar ne bih da tolerisem VREDJANJE MAJKI Drugih igraca posto isto tako ja mogu da kazem na diskordu navodno sa drugarima , Pogledaj onu KRASTAVU elenu neka tako radi svom ocu. Nikad to ne bih rekao posto je ne primereno za mene od 15god a kamoli za matoru devojku od 20+. Neka se izjasne povodom psovanja i svega posto cu i ja onda da krenem "DA PSUJEM SLUCAJNO U DISKORD VOICE I TO OKACIM NA ZALBU" Pritom koliko ja mogu da zakljucim iskoriscavanje tudjeg pova je zabranjeno , ali oni su to ovde uradili alek bambi je okacio zalbu a nije njegov snimak . Ja cu isto od sad da krenem da SKUPLJAM pov od svih igraca pa cu da kacim da izvinite kako mi dodje . Hvala Pozz za krastavicarku

M

m2r3

Gost Prestolnice
Igrač
Postovana Irina ne bih da budem grub ali ocigledno imate neku dioptriju ako mislite da sam ja opucao prvi , jasno se vidi metak sa krova koja pogadja mene , u logovima mozete videti da sam pogodjen potom otisao stavio pancir posto mi je ovaj skinut i krenuo ja da pucam znaci obostrano su pucali . Druga stvar ne bih da tolerisem VREDJANJE MAJKI Drugih igraca posto isto tako ja mogu da kazem na diskordu navodno sa drugarima , Pogledaj onu KRASTAVU elenu neka tako radi svom ocu. Nikad to ne bih rekao posto je ne primereno za mene od 15god a kamoli za matoru devojku od 20+. Neka se izjasne povodom psovanja i svega posto cu i ja onda da krenem "DA PSUJEM SLUCAJNO U DISKORD VOICE I TO OKACIM NA ZALBU" Pritom koliko ja mogu da zakljucim iskoriscavanje tudjeg pova je zabranjeno , ali oni su to ovde uradili alek bambi je okacio zalbu a nije njegov snimak . Ja cu isto od sad da krenem da SKUPLJAM pov od svih igraca pa cu da kacim da izvinite kako mi dodje . Hvala Pozz za krastavicarku
Sad gledam snimak i jasno se cuje neko . SAMO SAM GA MALO OSTETIO , sto sami priznaju da su me prvi pucali , Zahtevan warn za organizaciju i da Staff irina malo bolje poslusa i pogleda video klip pre nego sto odnese odluko posto nije prvi put da pogresno osudi nekog

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Lead Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je prihvacen.

Status
Not open for further replies.