PREGLEDANO Žalba na Staff | №195

Status
Not open for further replies.
Mustafa Alizabegovic

Mustafa Alizabegovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mustafa Alizabegovic
- Vaš ID
786-403
- ID prekršioca
Mihajlo Nikolic
- Vreme prekršaja
Danas.
- Opis situacije
Pod dokazima ce biti zalba za koju sam kaznjen. Poštovana administracijo, Podnosim žalbu na izrečenu kaznu zbog navodnog kršenja pravila vezanog za teško pristupačan krov. Smatram da u ovom slučaju pravilo nije prekršeno. Krov na kojem sam se nalazio je lako dostupan, do njega se može doći bez ikakvih bugova, exploitovanja ili nelogičnih mehanika u igri. Ne radi se o krovu koji zahtijeva skakanje po nevidljivim površinama ili korištenje neprirodnih putanja. Na moje pitanje zbog čega se taj krov smatra teško pristupačnim, dobio sam odgovor da se administracija dogovorila da krov mora imati stepenice kako bi se smatrao lako dostupnim. Problem je u tome što takva definicija nije jasno navedena u pravilniku projekta, niti je igračima prethodno poznata. Smatram da nije korektno kažnjavati igrače na osnovu internog dogovora administracije koji nije jasno i javno definisan kao pravilo. Pravila moraju biti precizna i transparentna kako bi igrači znali šta je dozvoljeno, a šta nije. Zbog svega navedenog, smatram da je kazna neopravdana i molim da se ista preispita ili ukloni. Hvala na izdvojenom vremenu.
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no244.108082/
- Koju odluku smatrate pravednom
Unjail/Unban
Zalba, ne zelim da snosi sankcije administrator

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Tacno je da to pravilo nije jasno definisano,trenutno smo u procesu rekonstrukcije svih nedefinisanih pravila.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom