PREGLEDANO Žalba na Staff | №2

Status
Not open for further replies.
Петровић

Петровић

Mangup
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
Slavoljub Petrovic
- Vaš ID
/
- ID prekršioca
Vladimir
- Vreme prekršaja
2 puta se to do sad desilo
- Opis situacije
E ovako desilo se to sigurni pre 1 ili 2 nedelje kad sam bio u voice i pricao sa noksom o mom starom cheat kako i sta da ga uklonim iz citavog sistema on mi je to objasnio, e onda Ulazi Vladmir i pocinje da ulazi u razgovor samom kako meni to pada napamet itd itd povisava ton ja sam se jako lose osecao lose posle toga pored toga mi je rekao koji ti mozak imas da to napravis da sam retard sto sam to instalirao i svo vreme povisa ton sve vise, TO JE TAKVA DRSKOST I STO POSTO IMA LOSE zivce ja idalje imam secanje na to i necu zaboraviti sigurno to mi prvi takav neprijatan admin kog sam ja video u zivotu. E ide 2 sitoacija desilo se to 1 ili 29 kad je bio media partner sastanak gde sam ja usao posle dugog odsustva i rekao da imam neke privatne obaveze i da moram da idem za 15 minuta lepo sam ga pitao da li ce biti gotovo za 15 on je rekao ne i poceo da prica zasto ja njemu upadam u rec i da se dere na mene ja jesam bio isto iznerviran i poceo sam.u konflikt snjim zbog takvog ponasanja koji nije za admina i onda me izbacio i rekao da mogu opet za 14 dana prodje 14 dana i ja se prijavim da mi on mi skine posle 15 min navodno jer imam bl.
- Dokazi
Nema i sam zna sta mi je sve radio
- Koju odluku smatrate pravednom
Opomena ili skidanje staffa
Zalba na staff

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Bez valjanog dokaza, žalba nema nikakvog smisla. Svaki član Staffa koji je dosad kažnjen kao i igrač, kažnjava se uz jasan dokaz.

Žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom