PREGLEDANO Žalba na Staff | №211

Status
Not open for further replies.
P

Prle Matori

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Prle Matori
- Vaš ID
475-655
- ID prekršioca
pronaci ce se krivac
- Vreme prekršaja
23:30
- Opis situacije
Gore napisano
- Dokazi
https://medal.tv/de/games/gta-v/clips/lO8QLxaEEZN8NKdfH?invite=cr-MSxDb1csMjA4MzgxMjAx&v=0
- Koju odluku smatrate pravednom
Samo sam znatizeljan odgovora, na osnovu cega su akteri skinuti sa kazne
Bio sam kažnjen 4 sata na osnovu snimka u trajanju od 0,09 sekundi, na kome se vidi kako dolazim automobilom i pucam. Na osnovu tog izuzetno kratkog snimka administracija je procenila da sam počinio DB.
Napomena: Oslobođen sam ove kazne zbog neiskustva admina koji je vodio postupak.

Sinoć sam, međutim, prikazao kompletan video u trajanju od 7 minuta i 12 sekundi, u kome se jasno vidi ceo tok događaja i kršenje pravila. Akteri tog videa budu kažnjeni zabranom nošenja oružja u trajanju od 7 sati. Međutim, nedugo posle toga ti isti akteri budu skinuti sa kazne. Sada ćete vi da kažete: „I ti si oslobođen kazne“ — tako je, ali ja sam kažnjen na osnovu snimka u trajanju od 0,09 sekundi, a ovde se radi o snimku u trajanju od 7 minuta i 12 sekundi, gde se sve jasno vidi.

Ovo je jednostavno sramota za ovaj projekat zbog onoga što se dopušta i načina na koji se odluke donose. Neko mora hitno da stavi tačku na ovakvu praksu i da menja stvari, jer ovakav način rada vodi celu zajednicu u sve veće poniranje i direktno utiče na odlazak ljudi.

P

Prle Matori

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Napomena: Na sniku se jasno vidi da ucesnici ove pucnjave resavaju nas policajce i tu nema greske sve 5. E sad dolazimo do kljucnog dela gde ti isti ucesnici pucnjave dolaze do bolnice,i nastavljaju ubijanje ljudi bez ikakvog razloga.

Hvala

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je prihvacena.

Upoznati smo sa situacijom i razgovor je obavljen sa administratorom te istom skrenuta paznja pred warn 1/2.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom