PREGLEDANO Žalba na Staff | №217

Status
Not open for further replies.
C

Cika Zivanko

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zivanko Dumonja
- Vaš ID
667-776
- ID prekršioca
Bojan Scekic (ID mu ne znam)
- Vreme prekršaja
23:00 ( tad smo razgovarali u pomoc sobi)
- Opis situacije
Dobio sam pacifist 7h od doticnog admina iako sam prilozio svoj POV gde se jasno vidi da nisam DM uradio jer sam pratio svoj kombi sa pljacke, kamion je udario u kombi i izbacio ga iz autoputa bukvalno, prebacio ga preko bankine, ja u tom momentu(po rp) ne mogu da znam ko je za volanom kamiona, da li je pd mafija ili bilo ko ko bi oteo i presreo kamion i odreagovao sam onako kako bi svako po rp trebalo da odreaguje i odbrani svoju org i akciju, medjutim u prijavi doticnog se vidi kako vozi u first person modu kamion i zabacuje "nenamerno" kamion na sred autoputa, da bi meni admin rekao kako on voli tako da vozi jer igra euro truck simulator(sacuvaj Boze i sakloni)
- Dokazi
https://streamable.com/cu2ksn
- Koju odluku smatrate pravednom
Jos bih dodao da se na snimku vidi da je kamion bez prikolice sto znaci da nije bio na odredjenoj ruti, sto automatski znaci da ja ne mogu da znam ko je u kamionu, al verovatno su RL drugari admin i ovaj cim ga tako branii i cim zna da igra EURO TRUCK u slobodno vreme, pa voli da vozi u first person . ODLUKU koju smatram pravednom je da mi se ukloni pacifist mod jer nisam namerno uradio DM sto bi i rekla definicija(bez razloga ubijanje) ovde je bio itekako debeo razlog jer je akcija bila u toku. Unapred hvala
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Razlog: Pacifist vam je skinut na 2h,admin u ovoj situaciju nije pogresio.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom