PREGLEDANO Žalba na Staff | №222

Status
Not open for further replies.
calebossyt

calebossyt

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Joshua Durward
- Vaš ID
841-715
- ID prekršioca
686-887
- Vreme prekršaja
18.01.2026 u 15:36-15:41
- Opis situacije
Ispisao sam vam roman.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lWfhlVqGRvFxr74zz?invite=cr-MSxiaXksMzIyNTI1ODU&v=300
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn 1/2 adminu tom ili moguce skidanje ili derank.
Poštovanje, želim da uložim žalbu na kaznu zatvora od 2 sata zbog PA. Napominjem da problem nije sama kazna, već činjenica da nisam dobio nikakvo upozorenje od strane admina pre donošenja odluke. U trenutku kada se desio događaj imao sam zakazan rat za biznis, koji je trebao da počne za otprilike 20 minuta, što nije uzeto u obzir prilikom kažnjavanja i naravno da nisam ni otisao na rat jer sam u zatvoru. Kretao sam se biciklom po gradu i nalazio sam se u blizini policijskih službenika kraće od dva minuta. U tom trenutku policija nije bila u aktivnoj RP situaciji niti sam im onemogućavao rad. Smatram da, ukoliko je moje prisustvo predstavljalo problem, postojala je mogućnost da budem legitmno priveden, s obzirom na to da nisam imao realnu šansu za bekstvo biciklom. U jednom trenutku sam čuo policijskog službenika kako govori da je pisao adminu, nakon čega je admin odmah reagovao i zatvorio me, bez ikakvog upozorenja, objašnjenja ili pokušaja rešavanja situacije RP putem. Smatram da je u ovakvoj situaciji upozorenje bilo obavezno, jer nije došlo do eskalacije, bežanja niti očiglednog kršenja pravila. Time mi nije data prilika da prilagodim ponašanje ili sprečim dalji problem. Zbog svega navedenog, zahtevam da se postupanje admina razmotri, jer je sankcija izrečena bez prethodnog upozorenja. Hvala na vremenu i razumevanju.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Kazna vam je data sa razlogom jer ocigledno je da je pravilo PA prekrseno,sa adminom ce biti obavljen razgovor.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom