Gospodar95
Batonga
Igrač
Reaction score:5
- - Vaš in-game nickname
- Zoran Bogicevic
- - Vaš ID
- 463-994
- - ID prekršioca
- NE znam tacno
- - Vreme prekršaja
- Danas i juce
- - Opis situacije
- Jedno ponasnje jednog Media Partnera [2] Petra ja kada sam slao Byanci i Medi u DM od Byance sam dobio timeout 24h zato sto vidim da on kao Media Partner ne postuje Media Pravila, dok smo imali starog vodju Vladimira sve je moralo da se postuje.
- - Dokazi
- https://imgur.com/a/TgcMSFi
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Kazniti vodje i njega
- Vaš in-game nickname: Zoran Bogicevic
- Vaš ID: 463-994
- ID prekršioca: Nez tacno
- Vreme prekršaja: Juce i danas
- Opis situacije: Jedno ponasnje jednog Media Partnera [2] Petra ja kada sam slao Byanci i Medi u DM od Byance sam dobio timeout 24h zato sto vidim da on kao Media Partner ne postuje Media Pravila, dok smo imali starog vodju Vladimira sve je moralo da se postuje. Posto sam izgleda skontao sam da niko bas ne postuje kanal media-pravila zadnjih par dana sta god sam odg nekom od Media on se umesao i svadjo se sa mnom sto moze i sam Cone da vidi.. Ako sam ja kaznjen sa timeout 24h a on nije a mnogo sam vise doprineo zajednici dok on nije znao za BMRP. Na kraju ja budem najvise kaznjen
- Dokazi: - Koju odluku smatrate pravednom: Kazniti koga treba
- Vaš ID: 463-994
- ID prekršioca: Nez tacno
- Vreme prekršaja: Juce i danas
- Opis situacije: Jedno ponasnje jednog Media Partnera [2] Petra ja kada sam slao Byanci i Medi u DM od Byance sam dobio timeout 24h zato sto vidim da on kao Media Partner ne postuje Media Pravila, dok smo imali starog vodju Vladimira sve je moralo da se postuje. Posto sam izgleda skontao sam da niko bas ne postuje kanal media-pravila zadnjih par dana sta god sam odg nekom od Media on se umesao i svadjo se sa mnom sto moze i sam Cone da vidi.. Ako sam ja kaznjen sa timeout 24h a on nije a mnogo sam vise doprineo zajednici dok on nije znao za BMRP. Na kraju ja budem najvise kaznjen
- Dokazi: - Koju odluku smatrate pravednom: Kazniti koga treba