NA RAZMATRANJU Žalba na Staff | №223

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Reaction score:5
- Vaš in-game nickname
Zoran Bogicevic
- Vaš ID
463-994
- ID prekršioca
NE znam tacno
- Vreme prekršaja
Danas i juce
- Opis situacije
Jedno ponasnje jednog Media Partnera [2] Petra ja kada sam slao Byanci i Medi u DM od Byance sam dobio timeout 24h zato sto vidim da on kao Media Partner ne postuje Media Pravila, dok smo imali starog vodju Vladimira sve je moralo da se postuje.
- Dokazi
https://imgur.com/a/TgcMSFi
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazniti vodje i njega
- Vaš in-game nickname: Zoran Bogicevic
- Vaš ID: 463-994
- ID prekršioca: Nez tacno
- Vreme prekršaja: Juce i danas
- Opis situacije: Jedno ponasnje jednog Media Partnera [2] Petra ja kada sam slao Byanci i Medi u DM od Byance sam dobio timeout 24h zato sto vidim da on kao Media Partner ne postuje Media Pravila, dok smo imali starog vodju Vladimira sve je moralo da se postuje. Posto sam izgleda skontao sam da niko bas ne postuje kanal media-pravila zadnjih par dana sta god sam odg nekom od Media on se umesao i svadjo se sa mnom sto moze i sam Cone da vidi.. Ako sam ja kaznjen sa timeout 24h a on nije a mnogo sam vise doprineo zajednici dok on nije znao za BMRP. Na kraju ja budem najvise kaznjen
- Dokazi: - Koju odluku smatrate pravednom: Kazniti koga treba

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Zaboravio sam da dodam u zalbi kada sam pisao
Ovde gde pise Petar "Pero" Mihajlovski [19:13]
Recenica: nabijem ja tebe na kurac + jebem ti pleme je na (Policijska Uprava Beograd discord) Gde ja dobijam timeout 7dana a on ne.
Druga slika je na glavnom BMRP Discordu u ooc-chat gde je naravno odbranut od strane Byance gde mu brise ona sigurno poruke posto je njen clan ne bude kaznjen a ja dobijam kaznu od 24h gde mi je Willa tek uvece na kraju skinuo i rekao da ce biti strogo kaznjen posto jedno ponasanje Media Partnera da psuje igrace ne prilici. Nama je strogo bilo zabranjeno u Media Partnerima da se raspravljamo sa igracima u ooc-chat gde on krsi svako svesno pravilo i ne dobija skidanje treba mu skinuti direktno Media Partner i bude kaznjen strogo kao sto sam ja jednom priznao sta sam uradio pa sam dobio Warn 1/2 dok sam bio Media posto ja nikada ne cutim, ako sam kaznjen priznacu vodjama sta sam uradio pa dobio skidanje ili warn ali da ti vredjas igraca i ne dobijes nista to je katastrofa.
Gde meni Andrej Odgovara u DM **Bice mu skrenuta paznja** (DOKAZ +1)
Takodje zahtevam razgovor sa Visom Silom minimum od Stanka do Dekera da se dogovorimo za razgovor da resimo neke stvari. Posto sam dobio neke informacije sta se radi od nekih mojih ljudi nebitno. To mozemo popricamo lepo ako zelite kontaktirajte me slobodno gde god zelite ja sam uvek za otvoren razgovor da se ova nepravda resi i da se istina pokaze na videlo.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Zasto ne posaljes ceo screenshot toga sta si ti nama govorio na PU discord server, zasto ne posaljes tvoj screenshot gde se vidi da meni pises "da mi se napusis kurca" ili nesto slicno na tome ili opsto tvoje ponasanje prema meni i Naki? Je li maca ugrizla jezik i sada hoces da se pravis pred narodom ko da si ruza za mirisenje, usput nigde nije u media partnerima nije receno da mi ne mozemo da imamo svadju u media pravilima? Tamo fino lepo pise da ne sme da se prica lose o serveru i nikakvo drugo pravilo koje bi zabranilo da imamo diskisuju na drugaciji nacin. Drugo, to sto si dobio timeout je to zato sto prvi pocinjes svadju i tek kada se kaznis odma pocnes da places kako svaki put, kako do sada tako ces i uvek jer si ti jos ne odraslo dete koje samo zna da pljampa i da pravi probleme. Nama si govorio da "pusimo kurac", da smo "retardi" i na dalje. Prvi počinjes svadju i posle se zalis kada ne ide po tvome. A evo inace da si vidis svoje ponasanje dok si bio media partner, pa da vidimo ko je kakav bio i ko se sve mogao zaliti na tebe, a nisu jer ne zele da se smaraju sa dosadnim tipovima kako ti. :)

Attachments

• Screenshot 2026-01-19 170834.png
    Screenshot 2026-01-19 170834.png
    19.3 KB · Views: 20
  • Screenshot 2026-01-19 170930.png
    Screenshot 2026-01-19 170930.png
    22.9 KB · Views: 21
  • Screenshot 2026-01-19 171057.png
    Screenshot 2026-01-19 171057.png
    86.1 KB · Views: 21
Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Zasto ne posaljes ceo screenshot toga sta si ti nama govorio na PU discord server, zasto ne posaljes tvoj screenshot gde se vidi da meni pises "da mi se napusis kurca" ili nesto slicno na tome ili opsto tvoje ponasanje prema meni i Naki? Je li maca ugrizla jezik i sada hoces da se pravis pred narodom ko da si ruza za mirisenje, usput nigde nije u media partnerima nije receno da mi ne mozemo da imamo svadju u media pravilima? Tamo fino lepo pise da ne sme da se prica lose o serveru i nikakvo drugo pravilo koje bi zabranilo da imamo diskisuju na drugaciji nacin. Drugo, to sto si dobio timeout je to zato sto prvi pocinjes svadju i tek kada se kaznis odma pocnes da places kako svaki put, kako do sada tako ces i uvek jer si ti jos ne odraslo dete koje samo zna da pljampa i da pravi probleme. Nama si govorio da "pusimo kurac", da smo "retardi" i na dalje. Prvi počinjes svadju i posle se zalis kada ne ide po tvome. A evo inace da si vidis svoje ponasanje dok si bio media partner, pa da vidimo ko je kakav bio i ko se sve mogao zaliti na tebe, a nisu jer ne zele da se smaraju sa dosadnim tipovima kako ti. :)
Ja sam za to dobio upozorenje od Vodje a to sto sam se zezao sa Bonzijem da se oseti mi smo se dog da se sprdamo tako da ne smaraj ti sine nije ovo zalba na tebe nego na staff..

Savage

Savage

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Di Lauro zvani LTA. Koliko serunjate a znate i sami koliko vas stite na serveru jer znaju da ste botine koje ce jedine ostat do kraja na serveru 🤦‍♂️

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Niko ne odgovara na ovo :D

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
@Cone🚀 @Stanko Pletikosic | Stanko