PREGLEDANO Žalba na Staff | №23

Status
Not open for further replies.
S

sabahudin Savic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Sabahudin Savic
- Vaš ID
282-262
- ID prekršioca
883-618
- Vreme prekršaja
19 58
- Opis situacije
imao sam da branim stan razlog slanja rdm samo sam odradio sta je trebalo
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=WEwwoAhxEWI
- Koju odluku smatrate pravednom
NIJE RDM NAMESTALJKA NISTA IDE PREKO FORUMA
Klasicna namestalja za mene poslan sam za RDM A samo sam branio svoj stan.Kaznili su me a nije nista islo preko foruma.Vec u dogovoru sa samim adminom. jasno se cuje na snimak dogovor.
ako slucajno izbrisu video imam preuzet

S

sabahudin Savic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
i poduplao mi se jail
sa 2 sata na 4 sata

Ezio Vespucci┃Rora

Ezio Vespucci┃Rora

Batonga
Igrač
Reaction score:26
Poštovanje, video koji si postavio u svoju žalbu sam ti ja poslao direkt u DM na diskordu i to je ujedno moja protužalba ili tkzv. moje "osiguranje" za tvoje kršenje pravila ne vidim razlog zašto bih brisao video. Ukoliko ti imaš dokaz dostavi svoj POV u kom čovjek CIVIL koji živi u toj zgradi pljačka, nosi oružje ili ukradenu robu. Pljačka stana je svakako RP situacija u kojoj vrede pravila DMa, RDMa. Ukoliko ste bili SAMP-er to vam je možda poznatije kao pravilo KOS i slično. U takvim situacijama svakako vredi FEAR, posljedice hapšenja od strane policije, posljedice metka u čelo jer nekome pljačkate stan i slično. Bez ikakvog upozorenja, teranja civila sa lica mesta oružjem i slično ste samo ubili čoveka i pokvarili roleplay gdje bi on možda izRP-ao FEAR jer vi nosite oružje i slično. Ukoliko ovako nastavite ubijanje po viđenju možda krimi RP nije za vas.

Ezio Vespucci┃Rora

Ezio Vespucci┃Rora

Batonga
Igrač
Reaction score:26
Što se tiče ovoga "nameštaljka u dogovoru s adminom" nemojte nikad ali baš nikad u toku igranja pomisliti da vas neću kazniti ja ili neko od drugih članova iz staffa ako smo lično svedočili kršenju pravila i van admin dužnosti a uz to sam ti dostavio video kao dokaz. I ako se desi slična situacija opet ćete ili će biti kažnjeni oni koji ovo rade.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Adminu skrenuta paznja, dobio si unjail

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom