PREGLEDANO Žalba na Staff | №254

Status
Not open for further replies.
Caslav Petrovic

Caslav Petrovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Caslav Petrovic
- Vaš ID
248-642
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic Beli
- Vreme prekršaja
15.02.2026 u 16:03
- Opis situacije
Dok sam pregledao zalbu na mene, uocio sam da Admin nije dobro postupio. Jasno sam kriv za PG, ali na istom snimku se vidi da igrac koji je okacio zalbu na mene isto tako je prekrsio dva pravila sto se tice IC i jedno pravilo kao OOC. Prvo je u toku RP akcije pokusao da pozove auto koji se stvorio iza nas, tu se jasno vidi da je prekrseno pravilo PG. Kada sam ga ranio i prisao da ga vezem on je rekao "Jebem ti majku mrtvu".Nakon toga je preko discorda rekao da nastave da je on uhvacen a u to vreme je bio ranjen. Tu je prekrsio pravilo MG. Jasno zahtevam da ako se diskord ne koristi u rp situacijama, igrac bude nahnadno kaznjen za mg i pg, a u koliko se diskord koristi u svrhe rpa, igrac kazni za psohvanje majke. Ime i prezime igraca: Neca Miskovic ID: 624-181
- Dokazi
https://www.youtube.com/watch?v=hdlCdY9UqrE
- Koju odluku smatrate pravednom
Za Admina opomena, a za igraca trazim da se kazni za MG i PG u najgorem slucaju za psovanje familije
Dok sam pregledao zalbu na mene, uocio sam da Admin nije dobro postupio. Jasno sam kriv za PG, ali na istom snimku se vidi da igrac koji je okacio zalbu na mene isto tako je prekrsio dva pravila sto se tice IC i jedno pravilo kao OOC. Prvo je u toku RP akcije pokusao da pozove auto koji se stvorio iza nas, tu se jasno vidi da je prekrseno pravilo PG. Kada sam ga ranio i prisao da ga vezem on je rekao "Jebem ti majku mrtvu".Nakon toga je preko discorda rekao da nastave da je on uhvacen a u to vreme je bio ranjen. Tu je prekrsio pravilo MG.
Jasno zahtevam da ako se diskord ne koristi u rp situacijama, igrac bude nahnadno kaznjen za mg i pg, a u koliko se diskord koristi u svrhe rpa, igrac kazni za psohvanje majke.
Ime i prezime igraca: Neca Miskovic
ID: 624-181

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8