Caslav Petrovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Caslav Petrovic
- - Vaš ID
- 248-642
- - ID prekršioca
- Nemanja Cvijic Beli
- - Vreme prekršaja
- 15.02.2026 u 16:03
- - Opis situacije
- Dok sam pregledao zalbu na mene, uocio sam da Admin nije dobro postupio. Jasno sam kriv za PG, ali na istom snimku se vidi da igrac koji je okacio zalbu na mene isto tako je prekrsio dva pravila sto se tice IC i jedno pravilo kao OOC. Prvo je u toku RP akcije pokusao da pozove auto koji se stvorio iza nas, tu se jasno vidi da je prekrseno pravilo PG. Kada sam ga ranio i prisao da ga vezem on je rekao "Jebem ti majku mrtvu".Nakon toga je preko discorda rekao da nastave da je on uhvacen a u to vreme je bio ranjen. Tu je prekrsio pravilo MG. Jasno zahtevam da ako se diskord ne koristi u rp situacijama, igrac bude nahnadno kaznjen za mg i pg, a u koliko se diskord koristi u svrhe rpa, igrac kazni za psohvanje majke. Ime i prezime igraca: Neca Miskovic ID: 624-181
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Za Admina opomena, a za igraca trazim da se kazni za MG i PG u najgorem slucaju za psovanje familije
Dok sam pregledao zalbu na mene, uocio sam da Admin nije dobro postupio. Jasno sam kriv za PG, ali na istom snimku se vidi da igrac koji je okacio zalbu na mene isto tako je prekrsio dva pravila sto se tice IC i jedno pravilo kao OOC. Prvo je u toku RP akcije pokusao da pozove auto koji se stvorio iza nas, tu se jasno vidi da je prekrseno pravilo PG. Kada sam ga ranio i prisao da ga vezem on je rekao "Jebem ti majku mrtvu".Nakon toga je preko discorda rekao da nastave da je on uhvacen a u to vreme je bio ranjen. Tu je prekrsio pravilo MG.
Jasno zahtevam da ako se diskord ne koristi u rp situacijama, igrac bude nahnadno kaznjen za mg i pg, a u koliko se diskord koristi u svrhe rpa, igrac kazni za psohvanje majke.
Ime i prezime igraca: Neca Miskovic
ID: 624-181
Jasno zahtevam da ako se diskord ne koristi u rp situacijama, igrac bude nahnadno kaznjen za mg i pg, a u koliko se diskord koristi u svrhe rpa, igrac kazni za psohvanje majke.
Ime i prezime igraca: Neca Miskovic
ID: 624-181