PREGLEDANO Žalba na Staff | №26

Status
Not open for further replies.
K

Kerim_Guerrero

Batonga
Igrač
Reaction score:1
Želim sto prije da se rijesi 5h sam u zatvoru

K

Kerim_Guerrero

Batonga
Igrač
1760366039370

Nigdje ne piše da za pljačke stanova a mi smo to radili samo da bi zaradili pare , i od strane admina je mogla opomena doći ili slično jer ni mi ne znamo nista ovde a pogotovo za registraciju familije koju nit znamo kako i sta funkcionise jer smo random ubaceni , i ako moze da se napravi 2/3 kanala na diskord razgovor sa adminom i da ima duznost da dolazi u isti da se moze s njima pricati i da ljudi ne gube povrjerenje prvo u sebe i u rad servera jer ne mogu nikako drugacije usputi u kontakt s njima a ovde dok se objavi i rijesi izafka se vise od pola zatvorske kazne sto upropasti mogucnost zezancije/igranje/zarade.Hvala lijepo i nadam se brzom i adektvatnom odgovoru

K

Kerim_Guerrero

Batonga
Igrač
Kako ću ja znati da li je famlija oficijalna ili neoficijalna

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Kaznjeni ste u skladu sa pravilnikom, Vasa je duznost da proverite da li je familija oficijalna ili nije.
To mozete videti ovde - https://forum.bmrp.rs/forums/predstavljanje-fakcija-i-familija-te-ck-formular.518/
A sto se tice kicka iz RTa, Legal FM nema pravo da ulazi u ulogu lidera i otpusta zaposlene. Tako da si konkretno ti i ostali ispravno kaznjeni u skladu sa pravilnikom servera.
Kazna ostaje, lock

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom