P
Perica
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Maras
- - Vaš ID
- 761-104
- - ID prekršioca
- Relja Obradovic
- - Vreme prekršaja
- /
- - Opis situacije
- Usao sam na server da odradim battle pass ,nakon nekog vremena igrac sa belim dzipom dolazi i pocinje da me trolla udara i kod nanasa kod zandarmerije me zabije da se ne mogu okretati kazem mu druze pomeri se .Nakon 15 minuta pocinjem da mu bezim i pucam u njega da bi se odaljio ne on nastavlja dalje i prati me cim mi je auto poceo da se dimi stao sam sa strane da ga pucam nailaze ovi likovi i iz cista mira me pocinju dmati . Po meni je ovo cist DM ""Ovo je moj opis tu na zalbi ima snimak gde se vidi kako sam nanisanio ali ne u njih nego u vozaca dzipa gde doticni Relja stavlja zalba odbijena igrac je imao razlog da te ubije nanisanio si u njega nisam ja nanisanio u njega jer sto bi nanisanio kad imam 2hp i ti momci su se umesali u ovo iz cista mira jer im se dma i previse je na serveru DM krsenja"Ne znam cemu ovako postupanje prema zalbi kad se na snimku ne vidi niko od njih da me prati to sto je slucajan miss click ili sto sam nanisanio na ovog belog ne daje njima rp razlog da me ubiju niti sam pucao na njih niti ista.....
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Vi odlucite
Usao sam na server da odradim battle pass ,nakon nekog vremena igrac sa belim dzipom dolazi i pocinje da me trolla udara i kod nanasa kod zandarmerije me zabije da se ne mogu okretati kazem mu druze pomeri se .Nakon 15 minuta pocinjem da mu bezim i pucam u njega da bi se odaljio ne on nastavlja dalje i prati me cim mi je auto poceo da se dimi stao sam sa strane da ga pucam nailaze ovi likovi i iz cista mira me pocinju dmati . Po meni je ovo cist DM .
"Ovo je moj opis tu na zalbi ima snimak gde se vidi kako sam nanisanio ali ne u njih nego u vozaca dzipa gde doticni Relja stavlja zalba odbijena igrac je imao razlog da te ubije nanisanio si u njega nisam ja nanisanio u njega jer sto bi nanisanio kad imam 2hp i ti momci su se umesali u ovo iz cista mira jer im se dma i previse je na serveru DM krsenja"Krajnje neprofesionalno od clana staffa Relje...
"Ovo je moj opis tu na zalbi ima snimak gde se vidi kako sam nanisanio ali ne u njih nego u vozaca dzipa gde doticni Relja stavlja zalba odbijena igrac je imao razlog da te ubije nanisanio si u njega nisam ja nanisanio u njega jer sto bi nanisanio kad imam 2hp i ti momci su se umesali u ovo iz cista mira jer im se dma i previse je na serveru DM krsenja"Krajnje neprofesionalno od clana staffa Relje...