PREGLEDANO Žalba na Staff | №266

Status
Not open for further replies.
P

Perica

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Maras
- Vaš ID
761-104
- ID prekršioca
Relja Obradovic
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
Usao sam na server da odradim battle pass ,nakon nekog vremena igrac sa belim dzipom dolazi i pocinje da me trolla udara i kod nanasa kod zandarmerije me zabije da se ne mogu okretati kazem mu druze pomeri se .Nakon 15 minuta pocinjem da mu bezim i pucam u njega da bi se odaljio ne on nastavlja dalje i prati me cim mi je auto poceo da se dimi stao sam sa strane da ga pucam nailaze ovi likovi i iz cista mira me pocinju dmati . Po meni je ovo cist DM ""Ovo je moj opis tu na zalbi ima snimak gde se vidi kako sam nanisanio ali ne u njih nego u vozaca dzipa gde doticni Relja stavlja zalba odbijena igrac je imao razlog da te ubije nanisanio si u njega nisam ja nanisanio u njega jer sto bi nanisanio kad imam 2hp i ti momci su se umesali u ovo iz cista mira jer im se dma i previse je na serveru DM krsenja"Ne znam cemu ovako postupanje prema zalbi kad se na snimku ne vidi niko od njih da me prati to sto je slucajan miss click ili sto sam nanisanio na ovog belog ne daje njima rp razlog da me ubiju niti sam pucao na njih niti ista.....
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no1108.109472/
- Koju odluku smatrate pravednom
Vi odlucite
Usao sam na server da odradim battle pass ,nakon nekog vremena igrac sa belim dzipom dolazi i pocinje da me trolla udara i kod nanasa kod zandarmerije me zabije da se ne mogu okretati kazem mu druze pomeri se .Nakon 15 minuta pocinjem da mu bezim i pucam u njega da bi se odaljio ne on nastavlja dalje i prati me cim mi je auto poceo da se dimi stao sam sa strane da ga pucam nailaze ovi likovi i iz cista mira me pocinju dmati . Po meni je ovo cist DM .
"Ovo je moj opis tu na zalbi ima snimak gde se vidi kako sam nanisanio ali ne u njih nego u vozaca dzipa gde doticni Relja stavlja zalba odbijena igrac je imao razlog da te ubije nanisanio si u njega nisam ja nanisanio u njega jer sto bi nanisanio kad imam 2hp i ti momci su se umesali u ovo iz cista mira jer im se dma i previse je na serveru DM krsenja"Krajnje neprofesionalno od clana staffa Relje...

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Relja Obradović | Baba

Izjasni se povodom ove zalbe.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator i Event Team | Relja Obradović
Autor žalbe je postavio dve žalbe za istu situaciju iz dva dela ( 1. žalba početak situacije i 2. žalba kraj situacije).
U prvoj žalbi se vidi igrač koji vozi beli automobil i koji udara i blokira Autora žalbe, te je taj igrač kažnjen shodno Pravilima projekta.
U drugoj žalbi se vidi kako igrač/vozač belog automobila juri Autora žalbe, ubrzo se pojavljuju dva nova lica, nakon nekog kraćeg vremena Autor žalbe staje, izlazi iz vozila i počinje da beži. U begu vadi pištolj i nišani na okrivljene, potom spušta nišan i počinje ponovo da beži. U tom trenutku igrač u ljubičasto obučen vadi svoje oružje i ranjava Autora žalbe.
Autor žalbe jasno govori da je pucao na okrivljene.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.