PREGLEDANO Žalba na Staff | №281

Status
Not open for further replies.
N

Nikola Ristic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nikola Ristic
- Vaš ID
982923
- ID prekršioca
ne znam id od admina
- Vreme prekršaja
17:28
- Opis situacije
Losa odluka administratora
- Dokazi
https://youtu.be/1X0vWNT1mp8 i https://medal.tv/games/gta-v/clips/meNc0Iq2goORLQdcl?invite=cr-MSxhQjUsMzQxNjE0NjAw&v=30
- Koju odluku smatrate pravednom
sta god vi mislite da je pravedno
Naslov: Žalba na odluku administratora (Pacifist za navodni DM)

Poštovani,

Ovim putem podnosim žalbu na odluku administratora koji mi je dodelio kaznu pacifist zbog navodnog DM-a. Smatram da kazna nije opravdana, jer se u konkretnoj situaciji nije radilo o DM-u, već o unapred započetom i kontinuiranom roleplay-u koji traje već dva dana.

Naime, igrač je napustio organizaciju i od tada nije dobio metak zaborava, iako je to deo našeg RP-a. Od samog njegovog izlaska dobio sam zadatak da mu uručim metak zaborava. U više navrata pokušavao sam da organizujem sastanak sa njim, ali je on odbijao kontakt, uz izgovor da želi da mi proda metkove po nižoj ceni. Međutim, do sastanka nikada nije došlo jer ga je konstantno izbegavao.

Nakon toga dobio sam njegovu lokaciju i, iz bezbednosnih razloga, poveo nekoliko ljudi sa sobom. Kada smo stigli, ispostavilo se da ga je BIA već obezbeđivala i čekala da reagujem. U tom trenutku njegov kolega nam je pretio forum prijavom i jail-om. Situacija je eskalirala u pucnjavu, u kojoj sam prvo zapucao, ali sam ubrzo ubijen od strane BIA. Nakon toga su moje kolege završile započeti RP, čime se cela situacija završila.

Smatram da u ovom slučaju nije bilo nasumičnog ubijanja niti DM-a, već nastavak prethodno započete RP priče sa jasnim kontekstom i razlogom. Iz tog razloga molim da se odluka preispita i kazna ukloni, jer smatram da nije utemeljena na pravilima servera.

U dokazima ću vam poslati 2 medal video,1 je žalba koja je postavljena na mene,a drugi trenutak dobijanja pacifista.

Hvala unapred na razmatranju žalbe.

Stanko 🚀

Stanko 🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Lead Administrator
Deputy Lead Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:8
Pozdrav, sa vama je Lead Administrator & Menadzer Legalnih Fakcija
Vas zalba je odbijena, kaznjavanje obrazlozeno.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom