PREGLEDANO Žalba na Staff | №31

Status
Not open for further replies.
J

Jodzir

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Combe Linija, Pavle Ubrzanje
- Vaš ID
961-647 I 885-224
- ID prekršioca
132-082
- Vreme prekršaja
01:20
- Opis situacije
Navedeno gore, nemam reci admin ko da nikada nije igrao igricu ili roleplay-ovo ili jednostavno ne izlazi iz kuce pa ne zna sta je zivot i sta roleplay treba da glumi
- Dokazi
Pitajte divnog admina
- Koju odluku smatrate pravednom
Skidanje nase kazne i OPASNA kazna ovom adminu
Dobro vece, dobar dan kad god citate, znaci lik me ono jailovo bez da mi je rekao razlog, na svako moje pitanje mi lik odgovara sa petom recenicom. Niti je admin speco situaciju niti ista, a ja sam jailan. Nema nigde ni na forumu ni nista
znaci zelim da se ovom adminu skine admin sto pre, zato sto je ovo korumpiranost trista.
Znaci sve pet tebra jailuj ti mene ali bar mi reci sta sam uradio(video sam razlog jaila tjst pravila za sta smo jailani ja i kum)
Znaci buraz dobio sam jail za dm bez dovoljnog IC razloga, sada da pitam administraciju. Da vam dodje neko uzivo i da vam uperi pistolj u glavu da li bi se vi pravili pametni(kurcili psovali i glumili da ste vi mafija)ili bi se zamrzli na mestu kao svako ziv, znaci da ne pisnete , cutite i znojite od stresa, kao zaliveni zato sto manje od 50g sile je dovoljno da zatvoris oci zauvek... Znaci itekako je dovoljan IC razlog ako ti ja pricam sta da radis(nije ni bila pljacka) ti mene postujes kao da sam Bog Otac znaci full postovanje zato sto imam pistolj i od mene zavisi da li ces da zivis ili ne.
Ovu korumpiranost odmah kazniti i mene i kuma osloboditi zato sto je ovo strasnooooo.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Admin doneo ispravnu odluku
1.2.1. Za pljačku je neophodno imati dvostruku brojčanu prednost
1.1. Pljačka je zabranjena isključivo ma teritoriji ,,Nardonog Venca, Beograd na vodi, Savska oblast''. Na svim drugim lokacijama je pljačka dozvoljena.
LOCK

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom