PREGLEDANO Žalba na Staff | №40

Status
Not open for further replies.
Marto111

Marto111

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marto Vogel
- Vaš ID
521-427
- ID prekršioca
Sofija vodja Familije
- Vreme prekršaja
16.10.2025
- Opis situacije
Ne razumevanje vodja familije u potpunosti.
- Dokazi
imate na forumu gde sam ja odbijen 2 puta.
- Koju odluku smatrate pravednom
Da ja razumem dovljno RolePlay sa iskustva od 10+ godina ...

📄

ŽALBA NA ODBIJANJE VERIFIKACIJE – Versache Family

Pozdrav,

Ovde Marto Vogel, vođa Versache Family. Želim da podnesem žalbu na odluku o odbijanju verifikacije naše porodice.

Igram roleplay više od 10 godina i prošao sam brojne servere, gde sam uvek bio deo uprave, vođa organizacije ili osoba od poverenja. Znam kako funkcionišu porodice, organizacije i pravila servera, i zato smatram da je ova odluka nepravedna i neosnovana.

Admin Sofija očigledno nema dovoljno znanja ni razumevanja oko toga kako porodice funkcionišu, niti ulogu vođe i članova. Odbijanje je urađeno bez konkretnog obrazloženja i pokazuje da nije uzela u obzir realne dokaze o našoj aktivnosti, strukturi i radu.

Versache Family ima aktivne članove, jasno definisanu hijerarhiju i sve što jedna ozbiljna porodica treba da ima. Mi ispunjavamo sve uslove za verifikaciju i smatram da bi bilo pošteno da se odluka ponovo razmotri od strane drugog admina, koji razume sistem i pravila u potpunosti.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Komentarisanje znanja i iskustva admina je suvisno i to ti nece odobriti verifikaciju.
Pogledaj i druge aplikacije koje su odobrene kako su napisane i koliko je truda ulozeno
Ocekujemo tvoju aplikaciju za 30 dana
Odbijeno za sada, lock

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom