PREGLEDANO Žalba na Staff | №53

Status
Not open for further replies.
Dusan Rose

Dusan Rose

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Zemunac klan
Reaction score:3
- Vaš in-game nickname
Dusan Rose
- Vaš ID
288-317
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
07:36
- Opis situacije
Lose donesena odluka admina u Zalbi na Igraca
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no195.106088/#post-351701
- Koju odluku smatrate pravednom
Povlacenje kazne za ID 288-317 za FRP i brisanje dosijea koji je prouzrokovan nonrp-om zbog OC problema.

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
@Gemas izjasni se po ovom pitanju.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,

Za pocetak zelim da kazem da i dalje stojim pri svojoj odluci sto se tice te zalbe. Smatram da su obe strane krive za pravila koja sam naveo.

Sobzirom da se zalis na moju odluku, pa da isto i odgovorim:

1) Napali ste objekat/pljacka objekta, sto je IC pljacka, sobzirom da drzavnim organizacijama dolazi ta notifikacija. (( IC event ))

2) Desio ti se crash, ti si se vratio ingame kako ne bi dobio kaznu za LTA, okej sve pet. Ali, vojska je vec bila usla u objekat i uhapsila/neutralizovala tvoje saveznike. Ti si u toj situaciji trebao da se prilagodis Roleplayu, ne da isti nepostujes ili da ne zelis da nastavis Roleplay.

Ti si svesno priznao da nisi hteo da nastavis Roleplay sa igracima. Tvoja poslednja izjava u datoj recenici.
DOKAZ:
Tako da, kazna za SVESNO ometanje Roleplaya je ova:

4.21. Fail RP (FRP) – Svesno ometanje ozbiljnih RP događaja.
[Demorgan 360–1440 min / Ban 3 dana]

@Willa_ izjasnio sam se i stojim pri svojoj odluci.

Dusan Rose

Dusan Rose

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Zemunac klan
Da se nadovezem, iako sam vec pisao na prvobitnoj zalbi.

Tako je, nisam imao zelju da nastavim RP u kojem gubim samo zato sto mi se desio crash. Nisam bio u mogucnosti da se branim kao sto bi se branio IC i najverovatnije zavrsio mrtav.

Ovako sam se samo stvorio ispred 4-5 vojnika bez puske u rukama i na njima izvolte da mi stave lisice. Obavestio sam sve igraci da ne zelim da nastavim RP zbog crasha, medjutim drugi igraci su ignorisali desavanje i nastavili sa hapsenjem.

U tom trenutku sam nastavio IC RP narednih sat vremena (iako smatram da sam ostecen). Samim tim NE MOGU dobiti kaznu za FRP.

Ukoliko smatrate da sam trebao da ostanem disconnected i dobijem kaznu za LTA umesto sto sam se vratio i pokusao da izgladim stvari po RP pravilila, onda cu to sledeci put i uciniti. Ali bih voleo i da vam skrenem paznju onda da onda direktno promovisete krsenje RP pravila i idete protiv vase originalne ideje da ovo bude RP server.

Hvala.

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Da se nadovezem, iako sam vec pisao na prvobitnoj zalbi.

Tako je, nisam imao zelju da nastavim RP u kojem gubim samo zato sto mi se desio crash. Nisam bio u mogucnosti da se branim kao sto bi se branio IC i najverovatnije zavrsio mrtav.

Ovako sam se samo stvorio ispred 4-5 vojnika bez puske u rukama i na njima izvolte da mi stave lisice. Obavestio sam sve igraci da ne zelim da nastavim RP zbog crasha, medjutim drugi igraci su ignorisali desavanje i nastavili sa hapsenjem.

U tom trenutku sam nastavio IC RP narednih sat vremena (iako smatram da sam ostecen). Samim tim NE MOGU dobiti kaznu za FRP.

Ukoliko smatrate da sam trebao da ostanem disconnected i dobijem kaznu za LTA umesto sto sam se vratio i pokusao da izgladim stvari po RP pravilila, onda cu to sledeci put i uciniti. Ali bih voleo i da vam skrenem paznju onda da onda direktno promovisete krsenje RP pravila i idete protiv vase originalne ideje da ovo bude RP server.

Hvala.
Sobzirom da si odgovorio, onda imam pravo i ja da iznesem dodatno svoje mislenje.

"Ubijes coveka, odes na sud priznas krivicu, uradis dobro delo i brise ti se krivicna prijava?" Ne bih bas rekao.

Hvala.

Dusan Rose

Dusan Rose

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Zemunac klan
Mislim da skroz masis poentu. Pa ajde da krenemo od pocetka zasto mislis da je ova odluka pogresna.

- Nisam nikoga ubio, vec sam imao nelegalno oruzije kod sebe.
- Nigde nisam rekao da sam uradio dobro delo pa da mi se brise krivicna prijava. Vec tvrdim da sam dobio dosije zbog situacije koja je prouzrokovana OOC situacijujom, tj u ovom slucaju crash igrice. Nakon crasha se stvaras tu gde jesi bez oruzija kod u ruci (mora ponovo da se stavlja u ruke preko inv).

A sto se tice RP-a, situacija koja je nastala tamo je nastala zbog OOC Crash-a igrice. I da su ti ljudi (kao i ti) imalo upuceni u RP, znao bi da ta situacija ne moze da se nastavi eto tako. Da li ja RP-am Boga koji moze da se spusta sa neba medju ljude? Ne bih rekao.

U tim slucajevima se dogovara kako ce i da li ce RP da se nastavi. Sto sam ja i pokusao. Medjutim kad sam primetio da ljudi nastavljaju svoju pricu, nastavio sam i ja RP. To sto sam nastavio RP ne znaci da ga smatram pravednim niti dobrom odlukom.

Po pravilima je da se RP ispostuje do kraja, pa ako imas zamerke, ili zalbe to se resava preko foruma. Sto upravo ja i radim.

Samim tim NE MOZETE da me kaznite za FAILRP. Vec mozete samo da diskutujete da li je odluka da se obrise dosije pravedna, ili ne.

Ta odluka je na administraciji da je donese.

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Mislim da skroz masis poentu. Pa ajde da krenemo od pocetka zasto mislis da je ova odluka pogresna.

- Nisam nikoga ubio, vec sam imao nelegalno oruzije kod sebe.
- Nigde nisam rekao da sam uradio dobro delo pa da mi se brise krivicna prijava. Vec tvrdim da sam dobio dosije zbog situacije koja je prouzrokovana OOC situacijujom, tj u ovom slucaju crash igrice. Nakon crasha se stvaras tu gde jesi bez oruzija kod u ruci (mora ponovo da se stavlja u ruke preko inv).

A sto se tice RP-a, situacija koja je nastala tamo je nastala zbog OOC Crash-a igrice. I da su ti ljudi (kao i ti) imalo upuceni u RP, znao bi da ta situacija ne moze da se nastavi eto tako. Da li ja RP-am Boga koji moze da se spusta sa neba medju ljude? Ne bih rekao.

U tim slucajevima se dogovara kako ce i da li ce RP da se nastavi. Sto sam ja i pokusao. Medjutim kad sam primetio da ljudi nastavljaju svoju pricu, nastavio sam i ja RP. To sto sam nastavio RP ne znaci da ga smatram pravednim niti dobrom odlukom.

Po pravilima je da se RP ispostuje do kraja, pa ako imas zamerke, ili zalbe to se resava preko foruma. Sto upravo ja i radim.

Samim tim NE MOZETE da me kaznite za FAILRP. Vec mozete samo da diskutujete da li je odluka da se obrise dosije pravedna, ili ne.

Ta odluka je na administraciji da je donese.

Odbijanje RPa u bilo kom kontestu se smatra FailRP.
Ti si priznao u svojoj zalbi da nisi hteo da nastavis Roleplay. Isekao si delove koji ukazuju na greske vojske, a nisi poslao ceo POV, gde se "mozda" vidi tvoj nedostatak zelje za roleplay prema datim igracima, kako bi izbegao kaznu.

Dusan Rose

Dusan Rose

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Zemunac klan
Aha, ako ja priznam u zalbi da sam hteo nekog da to ubijem IG posto me iznervirao. A to nisam uradio. Da li cu dobiti kaznu i za DM?
Nemam snage da se raspravljam oko toga.
Ukoliko hocete da me kaznite za FailRP, molio bih vas za konkretne dokaze. To sto sam ja napisao da nisam hteo da nastavim taj RP i da nisam imao zelju za tim RP-om nije dokaz i ne znaci da isti nisam uradio.

Ovo postaje smesno.

Dusan Rose

Dusan Rose

Šmeker
Illegal Faction Leader
Igrač
Zemunac klan
@Willa_ ili neko drugi od administracije.
Zbog cega je ova zalba aktivna 8 dana bez ikakve presude. Da li neko gleda zalbe uopste?

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Kazna Administratora je opravdana, tvoja izjava u žalbi je sasvim dovoljno da te se kazni i ova usporedba za kažnjavanjem za DM nema nikakvog smisla. Jasno je izjavljeno da nisi htio i nisi imao namjeru nastaviti RP.

Međutim, obrisat će se dosije jer je postojala mogućnost da umreš i isti ne zadobiješ u situaciji da nije došlo crasha.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom