PREGLEDANO Žalba na Staff | №57

Status
Not open for further replies.
K

Kerim_Guerrero

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Ozren Soldatovic
- Vaš ID
819-358
- ID prekršioca
729-570
- Vreme prekršaja
15:15
- Opis situacije
Dobio sam kaznu zato sto sam ubio lika ispred stana koji sam pljackao i lik je tu stojao nisam znao da je afk i iz svojih sigurnonsnih razloga sam ga ubio , sta sam ja znao je li policajac u civilu ili slicno ubio sam ga iz razloga jer sam se bojao svoje sigurnosti i to je sasvim nego dovoljan rp razlog
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no257.106210/#post-352028 , to je zalba na koju sam dobio jail i na snimku se jasno vidi da idemo pljackati a taj lik nije mogao otici afk u neku sigurnu zonu ili safe zonu nego ispred stanova koji se pljackaju , da je afkao ispred policije i smetao kao sto je i nama smetao tu oni ga mogu lagano uhapsiti jer afka na pogresnom mjesto
- Koju odluku smatrate pravednom
Odluku smatram pravednom da nisam kriv imao sam dovoljno RP razloga da ga ubijem od kojih je jedan sigurnost mog zivota i pljacke stana , a na sastanku sa igracima adminka sofija jasno rekla da ne trebam nista govoriti npr imas 5 sekundi da odes ili pucam nego mogu odmah zapucati tako da zelim unjail , hvala
Žalba na Staff-a

K

Kerim_Guerrero

Batonga
Igrač
Reaction score:1
i jos na to on je mogao imati pusku i ubiti nas koji smo pljackali tako da ja ne vidim svrhu zatvaranja

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Žalba odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom