PREGLEDANO Žalba na Staff | №63

Status
Not open for further replies.
M

Mihajlo Vekic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mihajlo Vekic
- Vaš ID
422-019
- ID prekršioca
416-442
- Vreme prekršaja
18:32
- Opis situacije
Draga administracijo. Stavljen sam u demorgan zato sto sam isao autom i policija se pucala sa nekima i krenuli su da pucaju po meni bez razloga ja sam stao i opalio sam jedan metak jer nisam znao sta se desava zbog cega me pucaju ali nikog nisam pogodio niti sam prvi krenuo da pucam, oni su me tu ubili ja sam rekao adminu da speca policija me je odvela u stanicu, admin se spustio do nas i rekao je da ce on da resi samnom to policija se pomerila on me je stavio u demorgan na 4h zbog mg ja sam ga pitao sto sam u demorgan on je rekao zato sto sam mgao i reko je da ima snimak moze da mi pokaze, ja sam krenuo taj snimak da mu trazim i napisao sam mu dosta poruka i nece da mi odgovori. Evo sad cu da postavim sliku kako nece da odgovori a ja cekam njega da mi pokaze taj snimak gde ja mgam. Hvala na razumevanju.
- Dokazi
Morao sam ovako da postavim slike nece nesto da se postave na imgur.
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram ako mozete da skinete dodatne sate ako je ikako moguce jer admin Stefan Kovacevic nece a mi pokaze snimak i smatram da nista nisam ja kriv nego policija jer su prvi pucali po meni, a ako ne mozete onda bar da mi smanjite kaznu. Hvala na razumevanju.
Grand Theft Auto V Screenshot 20251020   18444867

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Legal Faction Leader
Igrač
Vojska Republike Srbije
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 1 & Head of Forum Team

DUPLA OTOVRENA ŽALBA, OVA IDE NA LOCK I ARHIVA.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom