PREGLEDANO Žalba na Staff | №68

Status
Not open for further replies.
Hardy

Hardy

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Tome Sarac
- Vaš ID
759-176
- ID prekršioca
/ Vukan Mandic
- Vreme prekršaja
Ne znam
- Opis situacije
Nemam pojma, izašao sinoć sa servera sad ulazim i vidim imam pacifist mod, a žalbe nema nigdje na mene, niti je napisano koja žalba je u pitanju.
- Dokazi
https://imgur.com/4ayL9sb
- Koju odluku smatrate pravednom
Skidanje pacifista, i da se admin kazni ukoliko je nevažeća žalba.
.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,

Igrac je pokazao POV unutar pomoc kanala na main discordu.
Mogu ti pokazati sliku provere POVa te pozvati igraca da ti pokaze POV.
U koliko visi admin bude zahtevao

Hardy

Hardy

Batonga
Igrač
Koliko ja znam žalbe se rješavaju preko foruma a ne preko pomoć sobe, pretpostavljam i koja je situacija bila. Nije sigurno ispucan nitko bez razloga, al ne vrijedi se sa vama raspravljat kad za svoje potrebe rješavate žalbe u pomoć sobi, a kada se netko drugi žali u pomoć sobi ili preko report sistema onda bude odgovor, "Molim te postavi na forum". Ja sam svoju "kaznu" završio al takvo kažnjavanje bez da druga strana vidi o čemu se radi je odvratno. Lp

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Koliko ja znam žalbe se rješavaju preko foruma a ne preko pomoć sobe, pretpostavljam i koja je situacija bila. Nije sigurno ispucan nitko bez razloga, al ne vrijedi se sa vama raspravljat kad za svoje potrebe rješavate žalbe u pomoć sobi, a kada se netko drugi žali u pomoć sobi ili preko report sistema onda bude odgovor, "Molim te postavi na forum". Ja sam svoju "kaznu" završio al takvo kažnjavanje bez da druga strana vidi o čemu se radi je odvratno. Lp
Instrukcija od vlasnika servera Wille je da u koliko igrac ima POV, moze uci u pomoc sobu da se pokaze POV kako bi se igrac kaznio, da se smanje zalbe na forumu.

Ja mogu i screenovati instrukciju, ali sobzirom da samo Willa ili Deker odlucuju o “Zalbama na Staff” veoma dobro su upoznati sa njihovim instrukcijama.

Hvala, lep pozdrav.

Video koji mi je igrac pokazao, radi se o klasicnom ubistvu bez IC razloga.
Voznja u suprotnu stranu, namerno zabijanje u igraca, gde ti je on rekao pazi gde vozis, dovoljno za ubiti nekoga? Mislim da nije

Hardy

Hardy

Batonga
Igrač
Ma piši ti što oćeš, ja kada tako hoću da se žalim na nekoga dobijem odgovor postavi na forum, a taj isti nek ti cijeli video pokaže a ne croppovan video.... Samo nastavi tako

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Ma piši ti što oćeš, ja kada tako hoću da se žalim na nekoga dobijem odgovor postavi na forum, a taj isti nek ti cijeli video pokaže a ne croppovan video.... Samo nastavi tako
@Willa_ ce doneti odluku.

U koliko bude trebao video poslacu ga javno i ovde, nikakav problem.
Za sada cu video poslati samo Willi, pa neka odluci

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
DM001

Hardy

Hardy

Batonga
Igrač
Vidiš da lažeš, jer uopće nije bilo tako, niko se nije vozio u suprotnom smijeru, nitko se nije zabijao u nikoga, nego je tu bila pljačka stana prije nas gdje smo i mi došli pljačkat stan, i baš u tom momentu oni žele da uhapse jednog našeg poznanika, i šta sad ?

U svakom slučaju ja sam tu "kaznu" odležao, ali ti kad već govoriš da imaš cijeli video onda daj nadređenom video, a ne na osnovu slike ti iznosiš svoju odbranu. 😂

B

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Vidiš da lažeš, jer uopće nije bilo tako, niko se nije vozio u suprotnom smijeru, nitko se nije zabijao u nikoga, nego je tu bila pljačka stana prije nas gdje smo i mi došli pljačkat stan, i baš u tom momentu oni žele da uhapse jednog našeg poznanika, i šta sad ?

U svakom slučaju ja sam tu "kaznu" odležao, ali ti kad već govoriš da imaš cijeli video onda daj nadređenom video, a ne na osnovu slike ti iznosiš svoju odbranu. 😂
Video se nalazi u evidenciji kazne, Willa moze pogledati video kada god zeli.
Nisam poslao namerno video nego deo kada si ubio igraca. Takodje, igrac kroz ceo video govori gde se nalazi, tako da niste slucajno ovde dosli.

Nemoj da prijavljujes sam sebe dodatno za MG, molim te.

Sto se tice zabijanja, pogresio sam demorgan. Mislio sam da si igrac koji se danas bio zabio u coveka, ali nisi taj.
Te sam pogledao videje koje sam stavljao u evidencinu i tjt

@Willa_ imas tamo na discord kanalu “server zahtevi” video pa baci pogled kada budes resavao zalbu.

To je to od mene,
Lep pozdrav

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom