A
Alen Salkic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Alen Salkic
- - Vaš ID
- 946-622
- - ID prekršioca
- nemam
- - Vreme prekršaja
- oko 19.30
- - Opis situacije
- Danas sam bio zaustavljen od strane policije dao sam sve dokumente kao sto treba. Nasli su mi ilegalne stvari(lockpick) i skolinili su mi foliju sa prozora. Policajac mi je napisao kaznu i ja je nisam mogao platit jer sam imao pare na banci. Za tim je rekao da sam odbijo izvrsiti njegovo naredjenje tj. platit kaznu. Hapsili su me posle toga i vodili do Policijske. Policajac me je ostavio u autu i izasao van u tom vremenu je prosao neki random igrac i izvadio me iz njihovog auta i prebacio u svoj i odvezao me je daleko od policije. Za tim me je ubio i pustio da dodje hitna i da me digne da mi se skinu lisice. Ja sam nakon toga igrao jos normalno 20 minuta i onda sam izasao iz igrice zbog privatnih razloga. Dobio sam demorgan za leavanje RP situacije jer sam mislio da sam pobjego i da me vise policija nece trazit.Mislim da je posteno da me izbacite iz zatvora ili mi bar smanjite DeMorgan. I jos na to mislim da me policajac uopste nije trebao hapsit zbog toga nego me samo odvest do banke da dignem pare i platim kaznu.
- - Dokazi
- Nemam jer nisam mislio da ce me zatvorit i nisam sejvo replay kad sam izasao iz igrice
- - Koju odluku smatrate pravednom
- smanjit demorgan na 30min ili me izvadit iz zatvora
Zelim da me pustite