K3r1m_71
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Zijad Turkovic
- - Vaš ID
- 330-176
- - ID prekršioca
- 883-618
- - Vreme prekršaja
- 4:30-4:35 nisam siguran
- - Opis situacije
- Znaci ne mogu da stvorim auto ispred zatvora neki bug ili glitch ne znam sta je cekam odgovor admina, cekam ispred zatvora vec Jedan sat, ubijam se od dosade, te ulazim u necije auto samo da svirnem trubu na nekoliko puta, te izadjem, zaitm policajac odnosno admin koristi tase i vadi me, i ja kazem u chatu ne smijes to raditi, te me on pocne verbalno vrijedjati i nazivati majmunom konjom da jedem govna bla bla
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Mislim da nije normalan lik i da radi admin abuse vrijedja me prvog i onda kad uzvratim da ban i pred ban pocne da glumi mafiju i kaze glup si ko kurac si glup, cesto vidim da daje i ostalima po mnogo velike kazne, i mislim da nisu zasluzini, on je mene vrijedjao, PRVI, ja sam uzvratio, treba mu ugasiti Admin Poziciju, i ban na 3 mjeseca!
Znaci ne mogu da stvorim auto ispred zatvora neki bug ili glitch ne znam sta je cekam odgovor admina, cekam ispred zatvora vec Jedan sat, ubijam se od dosade, te ulazim u necije auto samo da svirnem trubu na nekoliko puta, te izadjem, zaitm policajac izlazi iz zatvora odnosno admin koristi tase i vadi me, i ja kazem u chatu ne smijes to raditi, te me on pocne verbalno vrijedjati i nazivati majmunom konjom da jedem govna, da sam glup ko KURAC. bla bla i ja uzvratim jer me je uvrijedio. Onda on koristi admin abuse i ne moze da se suzdrzi jer ocekuje da vrijedja svakog ali da mu se ne uzvrati i da glumi mafiju iza ekrana. Ja sam dosao da igram, ne da me neko vrijedja! Admini treba da pomazu igricima ne da ih tjeraju sto dalje od servera i da vrijedjaju! I meni drugovi govore bjezi sa BMRP, a ja njima govorim da je dobar server, molim vas rjesite ovo! Igram citav dan pokusavam skupiti 1.22miliona da otvorim familiju i sve radim po RPU, i dodje ovakva usamljena osoba i pokvari mi dan! I dadne lik 2. sedmice....