PREGLEDANO Žalba na Staff | №99

Status
Not open for further replies.
T

Tommy Angelo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Tommy Angelo
- Vaš ID
651-465
- ID prekršioca
699090
- Vreme prekršaja
11:39
- Opis situacije
Dobio sam ban bez razloga
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lpfdIQ3wqqES6xcbI?invite=cr-MSxBQWYsNDcwMzk5MTA2&v=0
- Koju odluku smatrate pravednom
Smatram da treba da mi se ukine kazna!
Link Snimka sa zalbe na mene.
https://forum.bmrp.rs/threads/zalba-na-igraca-no551.106768 Link zalbe na mene.\
Zalba na zalbu trazim duzi snimak da se prvobitno vidi zbog cega sam ja uopste uhapsen a prosao sam ispred vojne baze pucali su po meni zbog crvenog automobila??
Smatram da nisam prekrsio ni 4.8 ni 4.19. pravilo jer Ja nemam sta da se plasim za svoj zivot ja nemam nikoga i niko me ne ceka ja se smtri ne plasim, kao drugo o kakvom vi rpu pricate oni momci mene pucaju u sred zatvora dok ja pokusavam da bezim sta je tu rp zasto ne koriste tazere kako mogu u sred zatvora da pucaju na mene i da uopste dizu puske na mene. Kao trece ja nisam izlazio iz igrice uopste u tim trenucima nakon sto su me ubili drugi put mene je spawnovalo u bolnici to je vas problem i vas bag koji vi trebate da resite ja nemam nista sa tim i trazim da se po logovima vidi da nisam izlazio iz igrice kada su me ubili drugi put. Oni krse pravila u zatvoru me ubijaju 8 puta i dizu defibrilatorom O KAKVOM RPU PRICATE??? Trazim da mi se UKINE kazna od 2 dana i 10 sati sram da vas bude a nista nisam uradio. JA SE SMRTI NE PLASIM POGOTOVO NE OVAKVIH SA KAKVIMA SAM IMAO PROBLEM A NIKO NEMA PRAVO DA ME UBIJA U ZATVORU MOGLI SU DA ME TEJZUJU PA DA ME VEZU KAZNJAVATE ME ZA NJIHOVE GRESKE I KAO DRUGO KAZNJAVATE ME ZA VASE GRESKE I VASE BAGOVE KOJE VI NE ZNATE DA RESITE.

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 3 & Head of Forum Team

Vaša žalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom