PREGLEDANO Zalba na staff Petar Vekic

Status
Not open for further replies.
L

LAWRY

Batonga
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Petar Vekic
- Razlog kazne
PP 5.18 (Masovno krsenje pravila)
- Datum i vreme kazne
/
- Kratak opis situacije
Pojma nemam zasto sam banovan, ako sam banovan zato sto nisam vekicu hteo da dam pasos u policijskoj stanici vec rekao da me vodi da mu stavim otisak prsta onda uredu. Onda taj decko treba da se leci i molio bih vece admine koji su zadueni za to da vam dostavi dokaze za sta sam ja banovan za masovno krsenje pravila. Jedno pravilo projekta nisam prekrsio ne pamtim samo momak ima nesto protiv mene jos od ranije, svakako treba proveriti zasto sam banovan zza masovno krsenje pravila dok provodim na pijaci sve vreme dok sam na serveru
- Screenshot kazne
https://prnt.sc/P4zvazlOskYf
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Batonga
Head of Moderator Team
Deputy Head Curator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Moderator Head Manager | Petar Vekic

Postovanje, pre svega cu skrenuti paznju na pravilo projekta 6.1 (vredjanje/nepostovanje administracije) s obzirom da nacin izrazavanja u ovom zahtevu nije korektan. Zahtev za ban je postavljen 31.07 posto sam ja ucestvovao u roleplayu i nisam mogao direktno da kaznim igraca 851-296. Prvo je igrac 851-296 lisen slobode zbog toga sto je, bez bilo kakvog razloga, prisao meni - uniformisanom sluzbenom licu i rekao "siso". To je vec prekrseno pravilo projekta 4.7 ali na to nisam obracao paznju. Onda dalje u celijama nije imao feara i konstantno je pokusavao da izadje iz celije, pisao na familijarni radio dok je imao lisice i to vise od 3 puta cime je vec ostvareno pravo za ban za masovno krsenje pravila. Isto tako je u jednom trenutku rekao da nema dokumenta kod sebe sto je krsenje pravila projekta 4.1 zbog RPanja da nema stvari koje kod sebe(po skripti) ima. Onda konstantno MGanje i na voice i u chatu, vredjanje prilikom MGanja sto automatski znaci da vredjanje nije bilo za roleplay i polu LRP koji se desio ispred stanice sa namerom s obzirom da je igrac rekao "ja cu sad izaci sa servera; dobro cao brate moj" ali se vratio pre isteka roka od 7 minuta cime je prekrsio pravila projekta 3.1, 4.8, 4.11, 4.7, 4.1.
Svi dokazi dostupni su nadredjenim administratorima putem discorda.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Sve objašnjeno, zahtev odbijen.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom