PREGLEDANO Zalba na staff - Petar Vekic

Status
Not open for further replies.
Branislav Krkic

Branislav Krkic

Šef
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Branislav Krkic
- Vaš ID
438399
- ID prekršioca
619-453
- Vreme prekršaja
9.8 u 3:30am
- Opis situacije
Pozdrav. Kratak uvod: Kaznjen sam zbog pravila legalnih organizacija 4.17 od strane administratora Petar Vekic. Administrator je donio odluku o mom kaznjavanju usljed NESAGLEDAVANJA citave situacije (nije propratio od pocetka). Stvar je takva da pravilo za koje sam kaznjen indirektno nalaze da administrator sagleda citavu situaciju da bi znao da li da kazni. Video koji sam ostavio dolje je pocetak situacije, koju administrator nije iispratio, a smatram da je od kraja ovog isjecka vec on specao, te je suvisno dalje kacenje videa. Administrator je takodje bio nepristrasan u zatvoru, dopustajuci baitovanje mene, a kada su mene ostali baitali i radili neuskladjene animacije prema meni, nisu bili adekvatno kaznjeni. Dalje navodim da je administrator mogao situaciju da zavrsi ranije, jer je uvidio krsenje pravila nadamnom, ali su kazne tek usljedile nakon sto sam JA prekrsio pravilo. Smatram da je situacija mogla biti izbjegnuta da su doticni ljudi dobili kaznu na vrijeme, i da to ne bi natjeralo mene da prekrsim pravilo.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nhyNcsCQp0ZcCRqUc?invite=cr-MSxYMUgsMjUzNTIwMjM1
Lijep pozdrav.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Petar Vekic | Parker

Batonga
Head of Moderator Team
Deputy Head Curator
Igrač
Pozdrav, sa vama je Deputy Head Curator & Moderator Head Manager | Petar Vekic

Postovanje, moram priznati da mi nije bas u potpunosti jasno na sta se ova zalba odnosi. S obzirom da je na kraju sada priznato da je prekrseno pravilo, za sta je igrac i kaznjen, ali da je to moglo da se spreci da je sagledana cela situacija sto svakako ne iskljucuje krivicu u ovom slucaju. Sto se tice krsenja pravila drugih igraca, oni su prvo upozoreni nakon cega su kaznjeni pre igraca 438-399 kada je nastavljeno krsenje pravila. Tudje krsenje pravila, u ovom slucaju PA, ne daje za pravo bilo kom igracu da sam resava problem krsenjem pravila. Kada pricamo o situaciji u zatvoru, skrenucu paznju na pravilo projekta 6.4. Davanje lažnih informacija administraciji je zabranjeno. Igraci koji su u zatvoru radili neprimerene animacije ili vredjali su kaznjeni u skladu sa pravilima servera. Pretpostavljam da je igrac 438-399 hteo da kaze da sam bio pristrasan sto naravno demantujem kao sto se i vidi u dokaznom materijalu.
@SaboT ce dobiti uvid u video materijal u najkracem mogucem roku radi pregledavanja svih relevantnih dokaza vezanih za situaciju.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Pregledao sam cijeli video materijal.

Administrator je postupio ispravno i po pravilima.

Trebao si samo ignorirat njih, a ne postupit kao i oni, svi su ispravno kažnjeni i kazna ostaje i žalba se ne uvažava.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom