PREGLEDANO Žalba na Staff

Status
Not open for further replies.
P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Pavel Miljanic
- Vaš ID
997-921
- ID prekršioca
Nemanja Cvijić
- Vreme prekršaja
15:39 danas
- Opis situacije
Nalazim se sa drugom nedaleko od KCB-a, prilazi nam neki čovek koji nema veze sa nama. Izudara nas palicom bez razloga, drugi drug ga ubije sa šotkom, ovaj iz MG-a pozove druga, dođe drug i ubija preostalu osobu. Izlazimo iz bolnice, oni nas provociraju, mi izađemo ispred, krenem da pucam po njima, oni me namerno zgaze, uzvraćaju paljbu, dolazi general policije, bez fear-a dolazi na nas tri. Naravno, jer smo bili low na health-u, ubija nas te zove pojačanje koje dolazi u veoma kratkom roku, hapse mene i oduzimaju mi stvari. Objasnim im situaciju, oni kažu: „Imate sreće, ovog puta ćemo vas pustiti zbog okolnosti.“ Nakon što se pomerim malo, odem do Nanasa kod Romanovog stana, čovek me tu vidi (ja ne obraćam pažnju, to sam tek video nakon u klipu), odem do stana koji mi je kod Žandarmerije, pokupim pancire, čovek me sačeka ispred vrata i rokne me ponovo sa šotkom, te posle toga blejim u gradu, nađe me ispred crvene garaže i ponovo me sa palicom rokne.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mmHH5MZVywFb2iBBU?invite=cr-MSxoUFYsMzkyODI1MjU2&v=43 https://medal.tv/games/gta-v/clips/mmI5S05UGscpRNLV9?invite=cr-MSxuWGwsMzkyODI1MjU2&v=288
- Koju odluku smatrate pravednom
Skidanje mute-a / smanjivanje ili sklanjanje pacifiste
Imam klip i za situaciju kod žandermerije i za deo kod crvene garaže mogu da ga prosledim ako je neophodno.

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
@Nemanja Cvijic | Beli
Molim te izjasni se povodom zalbe od strane igraca.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Na
Forum | Žalba na igrača | №1609 po video-dokazu koji ste dostavili, svi učesnici koji su prekrsili Pravila Projekta su kažnjeni.
Na videu se jasno vidi kršenje
Pravila Projekta 4.10 i 4.11 od strane autora žalbe.
Smartam da su svi kažnjeni u skladu sa Pravilima i pravedno.

P

pakibo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Nije mi samo jasno kako sam kaznjen po pravilu 4.11, kako sam MG-ao? Kad cim je osoba krenula da me ubija bez razloga(DM) tu vec nije bilo nikakvog rp-a. I takodje ponovo ne razumem kako sam krsio pravilo,

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Pozdrav sa vama je Chief of Forum team & Head Curator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.

Status
Not open for further replies.