PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
M

marko travica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Travica
- Vaš ID
730 869
- ID prekršioca
nemanja cvijic
- Vreme prekršaja
jucer
- Opis situacije
neki lik mi je psovao mamu i radio MG i rk i sve to bio je kaznjen za DM u zatvoru i dobio je warn od novice nikolica ali on je nastavio provocirat i dodje do mene i opsuje mi mamu u preko 5 navrata i ja sam mu reko da ne zna da kaze L zato sto necu da sutim dok mi neko psuje roditelje i ja sam dobio ban na 3 dana radi diskriminacije
- Dokazi
Forum | Žalba na igrača | №1672
- Koju odluku smatrate pravednom
da me unbanate
s

M

marko travica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
pri tome ja sam licno otiso da vidim u cemu je stvar sa njime i jos par administratora i on je reko predpostavljam da je radi *tog zasta sam dobio ban* ja sam reko da i pricali smo o tome, reko ja mislim nesta kao ocigledno tebi ova 3 dana nisu dovoljna, trebo sam te duze kaznit i onda se kreno bahatit na pozivu radi toga.

Nije mi jasno koja je fora da meni neko nesta najvaznije psuje i ja da tu precutim, on je meni govorio svasta kao jebo sam ti mamu, jebem ti mamu i tatu i tako to, ja sam mu vratio bez ikakvih psovki ili icega sto sam reko nauci da kazes L i ja dobijem ban? a pritom vidio je novica nikolic sta je taj covek sve radio, kaznjen je radi DM u zatvoru, takodje je radio RK, Gross RP sa kolegom.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.