PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
M

marko travica

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Travica
- Vaš ID
730 869
- ID prekršioca
miladin tankosic
- Vreme prekršaja
4/1/2026
- Opis situacije
Vozikam se po gradu i vidim neki likovi se lupaju autima i ja odem da vidim sta ima tamo i neki mali me kreno vredjat i udarat autom (NRD) zato sto sam i ja bio u autu i ja sam mu na to vratio sto me gazio na isti nacin i ja sam bio kaznjen 2 sata demorgan i na to kad sam otvaro zalbe da pitam zasto taki uzrok gospodin miladin govori da nije uocio drugog igraca kako krsi pravila grada a ako je gledo situaciju kako sam ja njemu vratio vervovatno je vidio i to sto je on mene gazio i vredjo. posle toga vidim da je jos neko lice kaznio za NRD al je dobio kaznu 1 sat manju nego ja i ja napravim report da ptiam zasto je taka nepravda i on meni krece pretit ako jos jednu zalbu napravim da cu da dobijem kaznu. Na to otiso sam sa 2 admina da pitam jel tu ima koji prekrsaj zato sto kolko ja znam Administrator ne sme pretiti igracu i treba da ga uputi da nesto ne radi a ne da resava pretnjom.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mqhVvDfz9zBucE_Vq?invite=cr-MSxrTHksNTQxMTc4NjM5&v=NaN (deo di kaze nastavis li se zaliti ili krsiti)
- Koju odluku smatrate pravednom
najveca kazna sto postoji i da mi se skloni jail
ssssssssssssssssss

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management