PREGLEDANO Žalba na staff

Status
Not open for further replies.
pavle pendić

pavle pendić

Batonga
Igrač
Reaction score:2
- Vaš in-game nickname
pavle pendić
- Vaš ID
428-785
- ID prekršioca
hana imsirevic
- Vreme prekršaja
00:03
- Opis situacije
poslat sam u demorgan zbog 4.22 (FAIL RP) od strane administratora hana imsirevic,žalba na igrača No 1948, na snimku se vidi kako privodim oba lica bez razloga,sto je naravno nije tako jer gospodin nije ceo snimak pokazao, pre svega oba gospodina su dolazila do VRS-a radi konkursa, BIA je bila pozvana da proverava lica i legitimise, nakon kratkog roka gospodii su krenuli da rade animacije i stega provociraju VRS, rečeno lično od lidera sta su radili, stega sedaju u auto gde VRS otvara vatru po njima, za licima je raspisana POTERNICA, vozio sam se gradom stega sam ugledao lice obuceno isto tako, naravno znam mu ime jer sam mu uzeo pasos,.vezem spakujem obojicu i vodim do BIA,
- Dokazi
https://youtu.be/QMcAFC2bUe4
- Koju odluku smatrate pravednom
da se administrator upozori da gleda snimke od početka jer niko nije realan da hapsi ljude po gradu bez razloga, da bude skinut jail (ako bude pregledano do tad
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

Hana Imsirevic | hana

#sabotiram
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Na video snimku forum žalbe, vidi se kako službenik stavlja lisice igračima bez očitog razloga i odbija da im navede razlog zašto.
Nakon detaljnog pregleda dokaza više puta, odlučila sam da kaznim službenika za Pravilo projekta 4.22.
Također sam se konsultovala sa Deputy Forum Managerom Reljom Obradovic koji je podržao ovu odluku.

pavle pendić

pavle pendić

Batonga
Igrač
Zasto gospodin nije pokazao lepo snimak kada smo dosli do stanice gde je dosao VRS I potvrdio to što se desilo?

pavle pendić

pavle pendić

Batonga
Igrač
Jel očigledno je snimio, snimak je isečen

pavle pendić

pavle pendić

Batonga
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Hana Imsirevic
Na video snimku forum žalbe, vidi se kako službenik stavlja lisice igračima bez očitog razloga i odbija da im navede razlog zašto.
Nakon detaljnog pregleda dokaza više puta, odlučila sam da kaznim službenika za Pravilo projekta 4.22.
Također sam se konsultovala sa Deputy Forum Managerom Reljom Obradovic koji je podržao ovu odluku.
Gospodinu je jasno rečeno zašto je priveden u agenciji, pitanje za Vas, kako da ja postupam u ovim situacijama gde ljudi kače snimke gde radim nešto bez razloga, ( isečene snimke) ja sam 100 posto siguran da sam tačno postupio jer na mom snimku se vidi što je priveden, da li svako veče posle dužnosti da provodim 2/3 sata gledajući po žalbama da vidim da me je neko okačio za nešto što naravno nije tačno, i sta onda? Ovo može sutra da se desi pa da budem ponovo kažnjen... Pritom mogo je neko od administratora, hendlera zadužen za BIA da me kontaktira putem discorda da vidi šta se desilo pošto ja sve snimam, od kad uđem.u server i od kad izađem, 24/7 sam dostupan...

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
@Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:6
Pozdrav, sa vama je Forum Manager | Relja Obradović
Svaki igrač je u mogućnosti da kada vidi žalbu na sebe da okači kontra žalbu na tu žalbu.
Igrač pod ID-em 428-785 je kažnjen zbog toga jer smatram da nije trebao ići sam i hapsiti na onakav način.

Cone🚀

Cone🚀

Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vasa zalba je odbijena.

Status
Not open for further replies.