S
Stanoje Glavas
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Stanoje Glavas
- - Vaš ID
- 976-979
- - ID prekršioca
- 774/998
- - Vreme prekršaja
- Sad kad je postavljena zalba
- - Opis situacije
- gore
- - Dokazi
- https://youtu.be/ENrXA-tOTJo
- - Koju odluku smatrate pravednom
- DA se kazne igraci koji su ovo radili i decku da se skine moderatore nedaj boze da on postane admin , i da mi se vrate stavrei iz inv
Moderator je dosao dao meni jeil za PA , i dao mi razoruzanje 3 sata , zato sto kad sam izasao iz zatvora teletabis iz zatvorske je krenuo da se kurci ajde kerino kao izadji napolje ovo ono kao uhapsicu te , dok je pricao sa nekim random likom ja sam se odaljio opsovali su me , i onda sam se odaljio do raskrsnice kada je NORMALAC npc lik izvadio pusku i uperioo u mene zatvorski policajac mu nije rekao nista , ja sam krenuo da pucam i kad ono ja dobijem jeil > Ovde svi znaju da sam u pocetku ja dobio i BAn i jail ali da mene Moderator jaila za provociranje a ja se odaljio na raskrsnicu i ukljucio trubu niti sam driftovao niti vredjao nista i jso se pravi pametan , a sad dok pisem zalbu dosli su i taj policajac i random lik u zatvor nasli me po id i krenuli da mi se smeju i emoutaju , a admina kad sam pozvao specao je i samo je rekao reseno a nije ih stavio u jeil niti ista nego kao opomuo a to je mogao i mene
Dole je link kad me zajebavaju , a sad cu ovde
Dole je link kad me zajebavaju , a sad cu ovde