PREGLEDANO Zalba na Staff

Status
Not open for further replies.
S

Stanoje Glavas

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Stanoje Glavas
- Vaš ID
976-979
- ID prekršioca
774/998
- Vreme prekršaja
Sad kad je postavljena zalba
- Opis situacije
gore
- Dokazi
https://youtu.be/ENrXA-tOTJo
- Koju odluku smatrate pravednom
DA se kazne igraci koji su ovo radili i decku da se skine moderatore nedaj boze da on postane admin , i da mi se vrate stavrei iz inv
Moderator je dosao dao meni jeil za PA , i dao mi razoruzanje 3 sata , zato sto kad sam izasao iz zatvora teletabis iz zatvorske je krenuo da se kurci ajde kerino kao izadji napolje ovo ono kao uhapsicu te , dok je pricao sa nekim random likom ja sam se odaljio opsovali su me , i onda sam se odaljio do raskrsnice kada je NORMALAC npc lik izvadio pusku i uperioo u mene zatvorski policajac mu nije rekao nista , ja sam krenuo da pucam i kad ono ja dobijem jeil > Ovde svi znaju da sam u pocetku ja dobio i BAn i jail ali da mene Moderator jaila za provociranje a ja se odaljio na raskrsnicu i ukljucio trubu niti sam driftovao niti vredjao nista i jso se pravi pametan , a sad dok pisem zalbu dosli su i taj policajac i random lik u zatvor nasli me po id i krenuli da mi se smeju i emoutaju , a admina kad sam pozvao specao je i samo je rekao reseno a nije ih stavio u jeil niti ista nego kao opomuo a to je mogao i mene

Dole je link kad me zajebavaju , a sad cu ovde

S

Stanoje Glavas

Batonga
Igrač
Evo nadovezivanje deo se ponovo zalio da sam ga vredjao ja sam rekao da je corav zato sto nije video kad mene oni maltretiraju zalio se i ja sam dobio ban 3 dana ovo drugi put da decko ne moze da primi kritike , izglda da svi trebaju da postanu ne admini nego moderatori da se useruju ljudima u gameplay

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Luka Sekulic | Sekula

Molim te da se izjasniš povodom ove situacije.

S

Stanoje Glavas

Batonga
Igrač
Ja kapiram da treba da dobijem kaznu ako on tako misli al onda se kazne i drugi pritom oni su prvi krenuli i ovo nije porvi put da ja imam problem sa njim

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief Administrator
Igrač
Ova žalba se isključivo iznosi za tvoju kaznu PA.

Ova dva videa šta si okačio su totalno ne smislena za ovo, u jednom od videa si izvrijeđao mog člana staffa govorivši mu da je teletabis?

I onda još snimku kačiš tu za nešto što uopće nema veze sa time?

L

Luka Sekulic | Sekula

Luka Sekulic | Sekula
Moderator Team
Igrač
Pozdrav svima, sa vama je Moderator Luka Sekulic | Sekula
Autor žalbe je postavio video dokaz nakon što je kažnjen. Što nema nikakve veze sa njegovom kaznom i ništa ne dokazuje.
Nakon što je kažnjen za PA, igrač je vređao administraciju tako što je nazivao moderatora teletabisom i da je slep. Nakon čega je kažnjen na 3 dana.
Smatram da sam doneo ispravnu odluku za obe kazne.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief Administrator
Igrač
Nakon pregleda video dokaza.

Vaša žalba je ODBIJENA.

Ubuduće pročitati pravila projekta jer nije ovo prva kazna koja je dodijeljena.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom