PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Nemanja Travica
- Vaš ID
730 869
- ID prekršioca
marko eric
- Vreme prekršaja
sinoc
- Opis situacije
Znaci imam najgore moguce odnose sa giannom i sa ericem i odkako nemam vise veze sa bmrp-om (ban) ona meni ulazi u komentare na tiktoku i svaki video nesta ona i igor provociraju to sam ignorsio i onda jedan moj drugar miloje ulazi u five m server a taman je uso u sukob sa njom i ona ide an taj discord da sere njemu i mene random spomene ali je brisala poruke i ja na tom serveru vise nisam, onda sam se vratio na BMRP discord cisto da vidim sta ima tu i ja vidim da ona vredja moga druga Strax-a i ja kazem stojim uz straxa na sve sto ti kaze i ona meni krece nesta govoriti i vredjat kao retarde i to, reko sam i ja njoj svasta ali opet prva je cura krenila i onda sam otvorio tiket za to i pito admina jednog jel se moze radi ovoga kao neko kaznit (to sto mi je rekla da sam retard i sto je vredjala straxa) i on je reko vidi sa ericem i meni eric ulazi u voice i kaze da se ona samo brani i da zna sta sam ja njoj govorio iako je prva dolazila uvek da se svadja i onda me disconnecta
- Dokazi
imam sliku kak mi je rekla da sam retard glupi ali u chatu ima to sto nas je opcenito vredjala
- Koju odluku smatrate pravednom
da joj se skine MP i da se izjasni eric
ericu dobar si i ti lik brate ali ti nisi mene ni sasluso nego odma diskonekto

marko travica

marko travica

Batonga
Igrač
Reaction score:0
povlacim zalbu

Status
Not open for further replies.

Personalize