PREGLED U TOKU Žalba na staff

PREGLED U TOKU
M

Malkee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Aleksej Kraljevic
- Vaš ID
964-025
- ID prekršioca
Mihail Sokolov | mixa
- Vreme prekršaja
Ima vreme
- Opis situacije
Pre pc cheaka sam imao 170fps i nije padalo, e tu kreće problem naime posle pc čeka imam 70-120fps što je nerealno da tako padne a nije do updatova te mislim da mi je skinuo nešto što ne treba ili ne podržava moje komponente te aplikacije
- Dokazi
/
- Koju odluku smatrate pravednom
Vi odlučite
.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mihail Sokolov
Tebi je PC Check odradjen 13.4.2026 godine u 22:10H. Tokom provere su skinuti programi koji sluze iskljucivo za pregled racunara za cit. Programi ne skidaju nista u pozadini i samo sluze kao engine za pretrazivanje. Time i na zavrsetku su ti programi obrisani po standardu.

M

Malkee

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 3 | CheatHunter Manager | Mihail Sokolov
Tebi je PC Check odradjen 13.4.2026 godine u 22:10H. Tokom provere su skinuti programi koji sluze iskljucivo za pregled racunara za cit. Programi ne skidaju nista u pozadini i samo sluze kao engine za pretrazivanje. Time i na zavrsetku su ti programi obrisani po standardu.
Da i od tada mi fps nenormalno pada sto nije moguće da se dešava a pre nije padao toliko

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Ako imaš detaljan dokaz koji ukazuje da nakon provere da ti igrica loše radi, možeš objaviti. Kao što rekoh svi programi su provereni i rade samo na bazi provera računara kao kad otvoris task manager ili windows explorer malo dublje. Time, nije do toga došlo do pada fps-a. Mnogo stvari mogu da utiču na perfomanse računara, ali provera nikako ne utiče.

Personalize

Top Bottom