PREGLED U TOKU Zalba na staff

PREGLED U TOKU
S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ranko Rogosic
- Vaš ID
439-414
- ID prekršioca
655-595
- Vreme prekršaja
13:47
- Opis situacije
Admin mi je promenio ime u Ranko. Pre par dana ja sam prvo imao ime Stefke Loos i normalno admin me je doveo u bug room i reko da promenim ime zato sto nemam biografiju i stefke je nadimak ja sam ga pitao jel mozes Romeo Rogosic jel za to treba bipgrafija on je rekao moze i ne mora biografija da biografija mora samo za strano prezime i promenio me i sad je ovaj doso i pravi se pametan i promenio mi je ime u ranko nije me ni zvao a nema protrebe vratite mi ime sad lepo
- Dokazi
-ne mogu uploudam vamo
- Koju odluku smatrate pravednom
Da mi se ime romeo vradi i da se ovaj admin kazni
Admin mi je promenio ime u Ranko. Pre par dana ja sam prvo imao ime Stefke Loos i normalno admin me je doveo u bug room i reko da promenim ime zato sto nemam biografiju i stefke je nadimak ja sam ga pitao jel mozes Romeo Rogosic jel za to treba bipgrafija on je rekao moze i ne mora biografija da biografija mora samo za strano prezime i promenio me i sad je ovaj doso i pravi se pametan i promenio mi je ime u ranko nije me ni zvao a nema protrebe vratite mi ime sad lepo

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:3
Koji admin vam je promenio?

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Bogdan Maksimuskin | Gemas

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav.

Bio sam te pitao ingame koje ime zelis na SMS, tj na PM. Nisi odgovorio, samim time sam postupio u skladu sa pravilom:
2.1. Igračev nadimak mora biti u formatu Ime Prezime, prema polu lika. [Prinudna promena nadimka, u slučaju odbijanja dodeljuje se nasumični nadimak]
Napomena: Ime i Prezime mora biti Balkanskog porekla u suprotnom OBAVEZNA RP Biografija.

Takodje, evo je NAPOMENA.
Ovo kaze AI:
Ime Romeo zapravo nije balkanskog porekla.
Ovo ime je latinskog porekla i potiče od reči Romaeus, što u prevodu znači "Rimljanin" ili "hodočasnik u Rim".

Samim time sam ti promenio ime u skladu sa pravilima servera. Dobio si ime koje pocinje sa slovo R, kao sto je Romeo.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Napiši kako želiš novo, i da je u skladu sa pravilima, za sve igrače vrede ista pravila.
Admin koji je zadužen za biografije je @Stefan Belic | Mafija i sa njime se možeš konzultovati

S

stefkeee

Gost Prestolnice
Igrač
vazi napisacu danas biografiju

Personalize

Top Bottom