NA RAZMATRANJU Zalba na staff

S

Silva

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Filip Panic
- Vaš ID
490-583
- ID prekršioca
225-379
- Vreme prekršaja
23:03
- Opis situacije
Znaci mene je lik gazio auto i mi smo bili u safe zoni ja da sam mogao ja imam puno pravu da izvadim oruzije ako lik ide na mene a nemogu jer smo u safe zoni ja sam izvadio tazer i uperio prema liku ja njega nisa tazo ali je mene admin zatvorio za pg na 1 sat a toga sto je mene gazio njega je zatvorio na 2 sata nema smisla nikakvog znaci po meni ja nisam nista napravio nit sam igraca tazo nit ista i ako ga jesam tazo nek mi admin posalje dokaze da vidim i neka posalje dokaze dok je mene igrac gazio da se vidi o ocemu se radi
- Dokazi
//--
- Koju odluku smatrate pravednom
Da sam ja dobio opomenu usmenu jer ti da si policajac i da te neko ide gazit autom ti ces pucati po njemu ali u rl nema safe zona...
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Ne slažem se sa tvojom odlukom.
Da te neko gazi autom mislim da bi ostao na podu ležat.
Pravilna odluka je bila ne raditi ništa i prijaviti igrača za FailRP/DB ukoliko te nastavi gaziti nakon tvog RPanja da si ozlijeđen.

Administrator vas je obojicu kaznio pravilno.

@Ante Djukela | Pajke tvoja riječ?

A

Ante Djukela | Pajke

Gost Prestolnice
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, tejzao si kola u pokretu u nadi da igrac ispadne van, sto svi znamo, ja znam da te pregazio al nisam ga odmah kaznio jer nisam znao dali je namjerno ili ne, popratio sam situaciju bolje te kada te 2 put pregazio dobio je kaznu, a po rp ti bi trebao da budes ozljeden... makar si jos rekao ako se vrati ja cu ga ispucati... ja sam igraca kaznio i znajte da se punktovi vaši non stop prate kada se može radi takvih igraca sto provociraju i udaraju... nisi trebao da krsis pravila servera dao sam ti najmanju kaznu. inace snimi i okaci na forum ili zovi na report admina da speca.
kao sto sam ti poslao link za Zalbe tvoje je puno pravo da se zalis na mene al ja radim samo svoj posao, te bi vas molio da Prestanete tejzati aute. a ako sam krivo postupio neka visa administracija odluci na njima je.

S

Silva

Gost Prestolnice
Igrač
A sta vama je kao normalno da igrac citavo vrijeme ide i gazi policajca al ajde dobro sad mi ja trebo roleplayat kako lezim a on glumi retarda i gazi isste....

Personalize

Top Bottom