PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zoran Zokic
- Vaš ID
943-136
- ID prekršioca
Nemanja Cvijic
- Vreme prekršaja
Juce ili prekjuce
- Opis situacije
Znaci, Cesare Paccioti je objavio zalbu na nas, kako se vracamo na orbitu koju smo mi startali, i kako igramo rocket league sa kombijima sto su uzeli. Kao prvo niko nije usao naknadno niti se vracao u rk niti nista, i na snimku sto je poslo ne vidi se da je iko usao naknadno niti se vracao u rk. Kao drugo on je izasao sa kombijem, i ako je cuo da je pucnjava jos u toku, a to ne smije da se radi. Kao trece krenuo je sa kombijem bez konvoja, a jasno pise u pravilima da se ne smiju vozit kombiji bez konvoja, sto je on uradio. Znaci ja vise ne znam dokle cete vi nas sankcionisat nepravedno, bez dokaza... Jer ovako ako se nastavi svi cemo batalit server, zbog vas administracije jer ne znate raditi posao niti nista. Hvala puno, Srdacan pozdrav zelim!
- Dokazi
Nemam ni video niti skrin, broj te zalbe je 3049
.

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
I normalno da smo igrali rocket league sa tobom, jer si prekrsio tu dva pravila. Nisi isao sa konvojem, i izasao si dok je bila pucnjava. Pa ako drugi krse pravila a ne budu sankcionisani, zasto i mi onda ne mozemo???

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Chief of Forum Team | Nemanja Cvijic | Beli
Po
Forum | Žalba na igrača | №3049 je kao sto je i napisano žalba je prosledjena Hendleru.
I to je bila odluka Hendlera organizacije.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Igrač
Reaction score:4
Postovanje,kad vec umes tako da pricas i pises da administracija ne zna da radi svoj deo posla,zasto lepo ne sednes malo i ne preispitas svoje ponasanje i svoje odluke koje pravis i koje ti se oprastaju? Ne budi bezobrazan ovo ti prijateljski kazem a ne kao admin.

Ako je prekrsio pravilo i napustio zonu u toku pucanjave,okaci dokaz na kom se jasno i vidi i cuje i resicemo problem,ovako ti je uzaludno da dodjes i pises da se nekome skida admin i da ako neko krsi krsices i ti,svaka organizacija se kaznjava i niko protekciju nema koliko god vi to mislili kao sto nema ni jedan igrac bilo koje organizacije,nesto sasvim drugo je to sto vi hocete medjusobno da se poskidate opomena i warnovima i to sto ne razumete sistem kaznjavanja vec samo zelite da se kazni striktno kako vi napisete u zalbi a kada dodje red da se na primer tvoja organizacija kazni onda krece kukanje?? Moja konacna odluka je bila u vezi ove zalbe.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom