Hanzz
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Hans Vossen
- - Vaš ID
- 254-812
- - ID prekršioca
- Mihailo Sokolov
- - Vreme prekršaja
- .
- - Opis situacije
- Dobio sam ban pre oko mesec i po dana zato sto sam pao PC check. Cim sam usao na discord odmah sam priznao da sam na kompu imao cheat za FIVEM koji se zove TZX ali taj cheat ne moze da se koristi na RAGEU. Posle bana sam se javio Mixi u DM i pitao ga da mi pokaze kako taj cheat moze da radi na RAGE On mi je poslao snimak sa FiveM servera sto po meni ne dokazuje nista za RAGE. Koliko ja znam FiveM i RAGE nisu ista stvar i rade na drugaciji nacin pa mi nije jasno kako jedan isti cheat moze da radi na oba. Posle nekoliko dana sam otvorio prvi zahtev za unban i receno mi je da se javim ponovo sredinom juna. Imam i screenshotove gde se to vidi. Onda sam 19. juna posle tacno mesec dana od bana otvorio novu zalbu i dobio samo odgovor: "Odlukom Managementa, vas zahtev za unban je odbijen." Iskreno nije mi jasno kako ljudi koji su imali razne reduxe, aim assist, aimbot i druge zabranjene stvari dobiju sansu za novi PC check vec posle 10-15 dana a ja ni posle mesec i po nisam dobio tu priliku... iako nisam imao nista sto moze da se koristi na RAGEu. Zbog svega ovoga imam osecaj da admin mene licno ne gotivi i radi sve ovo. Samo bih voleo da dobijem normalno objasnjenje zasto je moj zahtev odbijen i zasto nisam dobio istu sansu kao drugi.
.