Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zatvoren sam na 3 sata demorgana za neki "dm" danas nikog nisam ubio nego sam radio bp i pecao ceo dan, a juce znam da nisam uradio nikakav dm jer sam imao cvrst ic razlog za to. Administracija nece da mi pokaze snimak kao dokaz mog "dm-a" sto znaci da su oni mene mogli da zatvore jer im se tako nakrivio taj dan.
Pozdrav, sa vama je Executiv Leader i Head of Media | Marko Erić
Nakon pregleda žalbe i dostavljenog snimka, utvrđeno je da je igrač sa ID-em 953801 opravdano kažnjen za DM. Na snimku se jasno vidi da ubija dva lica bez dovoljnog IC razloga.
Čak i u slučaju da je postojao određeni IC razlog za obračun sa prvim licem, ubistvo drugog lica nije bilo opravdano niti neophodno, jer se takve situacije rešavaju na drugačiji način i ne predstavljaju validan osnov za izvršenje DM-a.
Takođe, administrator Saša nije samoinicijativno izrekao kaznu, već je postupio na zahtev drugog administratora koji se u tom trenutku nalazio u RP-u, neposredno ispratio ceo događaj i zabeležio šta se dogodilo.
Shodno navedenom, kazna ostaje na snazi, a žalba se odbija.