NA RAZMATRANJU Zalba na staff

K

Kustrim Zevljani

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
- Vaš in-game nickname
Kustrim Zevljani
- Vaš ID
457-797
- ID prekršioca
533-583 527-174
- Vreme prekršaja
30.7 4:48
- Opis situacije
Kaznjen sam bez ikakvog razloga a momci koji su prekrsili pravilo servera nisu kaznjeni
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/ndt2HkczCv28GFCsN?invite=cr-MSx4NFMsNTIwMzAzMjUw
Kaznjen sam na osnovu forum zalbe broj 383 od strane administratora Ivan Klajn na snimku igraca se jasno vidi da ne pokazuje nikakav vid straha i ako je uperena puska u njega i u kolegu i uzevsi u obzir da je vise belih vozila oko njih.Momci su namerno stali da bi me okacili na forum.Prilikom mog pregleda snimka vidim da je igrac uradio gun abuse (sklanjao stvari sa slotova u inventory-u da ih ne bi izgubio) i da nije pokazivao nikakve znakove straha i ako mu je puska bila uperena na glavu.
Nakon vise upozorenja i dolaska kolega iz moje fakcije navedena lica se nisu sklonila i ako imaju puske na glavi.Smatram da odluka administracije ni malo nije ispravna i ne vidim da sam ni u jednom trenutku prekrsio pravilo projekta 4.10 (DM) a kaznjen sam samo ja i to za nesto sta nisam uradio a ne oni koji su prekrsili dva pravila ovog servera.PRILAZEM SVOJ SNIMAK KAO DOKAZ I ZALBU ZBOG KOJE SAM KAZNJEN.
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no383.113950/
https://medal.tv/games/gta-v/clips/ndt2HkczCv28GFCsN?invite=cr-MSx4NFMsNTIwMzAzMjUw

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
Reaction score:0
@Ivan Klajn | Newton

dela053

dela053

Batonga
Igrač
Kaznjen sam na osnovu forum zalbe broj 383 od strane administratora Ivan Klajn na snimku igraca se jasno vidi da ne pokazuje nikakav vid straha i ako je uperena puska u njega i u kolegu i uzevsi u obzir da je vise belih vozila oko njih.Momci su namerno stali da bi me okacili na forum.Prilikom mog pregleda snimka vidim da je igrac uradio gun abuse (sklanjao stvari sa slotova u inventory-u da ih ne bi izgubio) i da nije pokazivao nikakve znakove straha i ako mu je puska bila uperena na glavu.
Nakon vise upozorenja i dolaska kolega iz moje fakcije navedena lica se nisu sklonila i ako imaju puske na glavi.Smatram da odluka administracije ni malo nije ispravna i ne vidim da sam ni u jednom trenutku prekrsio pravilo projekta 4.10 (DM) a kaznjen sam samo ja i to za nesto sta nisam uradio a ne oni koji su prekrsili dva pravila ovog servera.PRILAZEM SVOJ SNIMAK KAO DOKAZ I ZALBU ZBOG KOJE SAM KAZNJEN.
https://medal.tv/games/gta-v/clips/ndt2HkczCv28GFCsN?invite=
Cekaj brate tebi dva policajca dodju i kazu da stanes sa strane jer u tom trenutku tvojih prijatelja nema a i svakako dokaz sa ste dmeri jer se okupite u 5 sekundi samo da bi nekog ispucali a i mnogo ljudi se zali na vas tako da nisam jedini ja ne vidim kako ja krsim pravila ako ti dodjes sam na dva policajca i nesto mafijas kao ajde da vas ne gledam tako sigurno i rl radis kad te murija zaustavi kako da ne ako cemo da rpamo onda rpamo a ne ti cim ti neko kaze stani sa strane ti krenes da pucas nesto da mafijas kao mnogo si jak e

dela053

dela053

Batonga
Igrač
A na sve to i mgas sto krsi takodje pravila i ti mene pitas sta ja tebi trebam hahahahahha i u rl isto pitas muriju sta vam treba brate mislim da nema ovde sta da se prica ko krsi pravila itd.

K

Kustrim Zevljani

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
Cekaj brate tebi dva policajca dodju i kazu da stanes sa strane jer u tom trenutku tvojih prijatelja nema a i svakako dokaz sa ste dmeri jer se okupite u 5 sekundi samo da bi nekog ispucali a i mnogo ljudi se zali na vas tako da nisam jedini ja ne vidim kako ja krsim pravila ako ti dodjes sam na dva policajca i nesto mafijas kao ajde da vas ne gledam tako sigurno i rl radis kad te murija zaustavi kako da ne ako cemo da rpamo onda rpamo a ne ti cim ti neko kaze stani sa strane ti krenes da pucas nesto da mafijas kao mnogo si jak e
nzm zasto se pravis mutav i okreces pricu na moje greske poenta nije u tome da se ja bunim sto sam ja dobio kaznu nego zato sto je nisi dobio i ti i ako mislim da nisam napravio nikakav prekrsaj nad tobom jer si upozoren vise puta na moguce posledice po tvoj zivot.uradio si gun abuse ako ne znas sta je to imas na forumu oko vas su bila kola i stvorili su se za 5 sekundi jer ste me zaustavili ispred baze i normalno je da ce da dodju jer nece da dozvole da uhapse njihovog clana.nzm o kom mgu ti pricas kad je pricanje preko diskorda apsolutno dozvoljeno kad se ne rade nikakve ilegalne aktivnosti zato i postoji discord.Nisi imao strah i ako je vise vozila bilo oko vas nego si namerno stao da bi dobio ja kaznu mesto da si samo produzio i nista ti ne bi bilo ako vec govoris o rl situacijama kao sto ja ne bi mafijao policiji kako kazes siguran sam da ni jedan policajac ne bi stajao i vikao ubi me ako ima priliku da pobegne hahahahaha.Imam puno pravo da nisam zainteresovan za rp u datom momentu,a ti ako si utripovao pravog policajca posto pricas o nekom mafijanju to je tvoj problem u glavi i zalosno je ako ovakva individua dobije status administratora ovog servera posto pojma nemas sta pricas i negiras konstantno svoje greske tolko od mene a ti dalje pisi sta oces posto vidim da nisi zdrav bas pozz <3.

dela053

dela053

Batonga
Igrač
nzm zasto se pravis mutav i okreces pricu na moje greske poenta nije u tome da se ja bunim sto sam ja dobio kaznu nego zato sto je nisi dobio i ti i ako mislim da nisam napravio nikakav prekrsaj nad tobom jer si upozoren vise puta na moguce posledice po tvoj zivot.uradio si gun abuse ako ne znas sta je to imas na forumu oko vas su bila kola i stvorili su se za 5 sekundi jer ste me zaustavili ispred baze i normalno je da ce da dodju jer nece da dozvole da uhapse njihovog clana.nzm o kom mgu ti pricas kad je pricanje preko diskorda apsolutno dozvoljeno kad se ne rade nikakve ilegalne aktivnosti zato i postoji discord.Nisi imao strah i ako je vise vozila bilo oko vas nego si namerno stao da bi dobio ja kaznu mesto da si samo produzio i nista ti ne bi bilo ako vec govoris o rl situacijama kao sto ja ne bi mafijao policiji kako kazes siguran sam da ni jedan policajac ne bi stajao i vikao ubi me ako ima priliku da pobegne hahahahaha.Imam puno pravo da nisam zainteresovan za rp u datom momentu,a ti ako si utripovao pravog policajca posto pricas o nekom mafijanju to je tvoj problem u glavi i zalosno je ako ovakva individua dobije status administratora ovog servera posto pojma nemas sta pricas i negiras konstantno svoje greske tolko od mene a ti dalje pisi sta oces posto vidim da nisi zdrav bas pozz <3
Vidim da si mutav, sine tvoja baza je iza jedne velike zgrade sta to znaci da ja po celom gradu idem i bjezim od vas jer je sve vase kako da ne okacio sam zalbu na vas pre par dana gde isto masovno krsite pravila i ti se sad nasao buniti i normalno kad ti se vec pravis pametan sta da ti kazem sem da me ubijes ako ti mozes meni nesto da sefujes kao ti si neka glava pa ti naredjujes ko ce da se pomeri onda mogu i ja da ostanem i da vidim sta ces ti da uradis povodom toga jer si ti prvi krenuo da krsis pravila a ne ja, mislim sta se ja sa tobom raspravljam to svakako nema poente kad vidim da nemas blage o zivotu, sve ti najlepse zelim

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Prilikom ponovnog pregleda žalbe i dostavljenih dokaza ustanovljeno je da je prilikom prvobitnog odlučivanja došlo do propusta u oceni kompletne situacije. Nakon detaljne analize snimka utvrđeno je da su igrači koji su prijavili akodje prekršili Pravilo Projekta 4.8, te će protiv njih biti preduzete odgovarajuće administrativne mere u skladu sa pravilima servera.

Međutim, Vaše postupanje takođe nije bilo u potpunosti u skladu sa pravilima i standardima roleplay-a. U datoj situaciji nije bilo opravdano da sami prilazite dvojici naoružanih igrača i inicirate dalju eskalaciju sukoba, čime ste se svesno doveli u izrazito nepovoljan položaj i doprineli razvoju incidenta.

Administracija prilikom donošenja odluka razmatra postupke svih učesnika pojedinačno, zbog čega sankcionisanje jedne strane ne isključuje odgovornost druge strane za sopstvene prekršaje.

Igrači koje ste prijavili biće sankcionisani zbog kršenja Pravila Projekta 4.8, dok Vaša odgovornost za sopstvene postupke ostaje nepromenjena.​

Personalize

Top Bottom