NA RAZMATRANJU Žalba na STAFF

M

mihael987

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Mihael Subaric
- Vaš ID
437-303
- ID prekršioca
705-665
- Vreme prekršaja
5:09
- Opis situacije
Naći ja se nešto vozim po gradu kad ugledam jednog lika na kroseru (Osman Gulic) mi nešto stanemo prićat i on mene udari bez razloga onda dođe BMW policiski i kao zaustavlja me ja onda zovem mog prijatelja da dođe po mene da bježimo dođe on sjednem ja u auto i dođe neki boomer 1000rr i krene sa motora šutirat u auto u kojem smo mi te se lik na kroseru zabija u nas i to onda koliko je udarao auto krene se dimiti i stane mi pošto smo poludili ja i drug on ubije lika na kroseru i na boomer motor ubije on njih i ja idem dovršiti lika koj je već pao te mene admin pod imenom Jovan Delic TP gore na nebesa i krene meni govoriti kao zašto ste ih pucali ja njemu ljepo objasnim onda on meni kaže kao zašto si pucao kamijonđiju kamijonđije nije ni bilo on meni tu nešto krene govoriti kao oćeš jail ili pacifist. I onda ova dvojica Osman Gulic i Još neki lik na drugom motoru prođu bez ikakve kazne
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nevTdd9YVTsGduIw7?invite=cr-MSxSMjIsNDU3MTcyNzc4
.

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Jovan Delić | Delkee

Jovan Delić | Delkee

Jovan Delić | Delkee

Batonga
Administrator Team
Moderator Team
Pozdrav, sa vame je Admin Lv 1 Jovan Delic|Delkee
Sa tobom i tvojim drugom 284-898 sam vam vise puta reko da vas nisam kaznio zbog igraca 883-743 nego zbog igrca 212-509 koji je samo prolazio i bio je ispucan od strane tebe i tvog kolege.Jos bi sad hteo da dodam laganje administracije kad sam te pitao za ID tvog druga ti si reko da neznas i ako se na pocetku tvog videa gde sam te tp-ao u maciju sobu cuje kako pricate na discordu.I gde govotris da nikog nisi ubio nego si ga samo "dovrsio" sto se isto smatra Dm-om.I nemate vi sta da pucateako vam neko udra auto nego pozovete aministraciju putem reporta ing i resimo nema Vi sta da isterujete pravdu.Samo mi nije jasno kako je tvoj drug mogo da prizna i kaze dobro i podnese kaznu koju je zasluzio i da je odsluzi casno a ti izvoljevas.

Last edited:

Personalize

Top Bottom