NA RAZMATRANJU Zalba na STAFF

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
predrag jakus
- Vaš ID
305.077
- ID prekršioca
Mihael skolovo pc ceker
- Vreme prekršaja
Ne znam kad je bio pc cek uvece ja msm oko 00 00 otp
- Opis situacije
Staf mihael sokolov mi je pc ceko komp i od tad je krenulo nemormalno da kresa mnogo
- Dokazi
ima gore
Ako ovi dokazi nisu dovoljni ja stvarno nemam reci Ako se ne resi situacija zelim da mu se da maximalna kazna za ovo
On je kriv sto mi kresa Mihael Sokolov pc ceker dokaze imam ispostujem vas sve i dodjem na pc cek pustim coveka msm coveka pustim ga da radi sta oce i on dodje i nesto mi uradi da mi krene komp kresat gg

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav, programi koji su korišćeni bili za proveru racunara su oni programi koji su dozvoljeni u pravila cheat checka br. 9. Programi koji su bili skidani i korisceni sluze za proveru racunara, nemaju nikakvu vrstu modifikacije i da utice na kres.

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
programi koji su skidani su virus operativni sistem je naglasio da moze biti virius a mihael je klikno da pokrene

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
Koji je razlog kresa posle provere

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Napse nije virus, on je verifikovan od stane microsoft smartscreen i windows defendera, to su informacije. Što se tiče ostalih programa, oni su takodje čekirani kao okej programi, svi programi koji su na listi su provereni od strane windows defendera i nemaju nikakve veze sa krešom.

Rezultati tvog kreša da li mogu biti zbog provere? ne. Na sta treba obratiti paznju, vreme trenutno je 40 stepena, kompjuter se pregreva i koristi vise resursa i veca temperatura i sta se desava posle toga? Kreša igricu zbog višak temperature. Niko se do sad nije žalio da mu kreša gta posle pc checka, programi su obrisani koji su bili korisceni kod tebe.

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
brate nemam 40 steppeni klima mi bije tacno na komp

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Onda mogu biti drugi uzroci, ali provera ne može da utiče na to.

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
Ja ovo jos nisam cuo sta ti pricas meni nije kresalo do do tvoje provere znaci nemoj sad da pricas da mi nije nista lepo mi je radila igrica a sad mi kresa

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
ikac je video kresove i rekao mi je sta da uradim sam je sve video a vidis i sam

R

rizoto bozovic

Batonga
Igrač
A ovo sto si rekao provera provera nije da ki skines 20 najglupljih programa i da kazes da nije do provere nema svako isto komp ja verujem i stojim pored toga da je provera kompa nesto uradila i ti programi sto si skidao

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Svi programi korišćeni tokom provere računara su standardni, zvanično dozvoljeni alati propisani pravilima servera za Cheat Check i služe isključivo u tu svrhu. Ti alati ne vrše nikakve izmene na sistemu koje bi mogle prouzrokovati rušenje igrice ili operativnog sistema.

Kao što je već navedeno, programi su obrisani odmah nakon završetka provere. Do rušenja (krešanja) igre može doći iz više različitih tehničkih razloga na strani samog korisnika (stabilnost njegovog Windows-a, drajveri, modovi, pozadinski procesi ili hardverske performanse), na koje administracija tokom provere ne utiče.

Smatram da su sve činjenice iznete i da je žalba neosnovana. Prepustiću da viši administratori donesu konačnu odluku.

Mihail Sokolov | Mixa

Mihail Sokolov | Mixa

Mixa frizer sa vama!
Deputy Head Curator
Administrator Team
CheatHunters
Igrač
Analizirao sam tvoje kresove, problem ti je u neispravnim c++ redistributable datoteke i sistemske fajlove koje ne uticu od programa za pc check. Savet moj reinstaliraj c++ sve pakete, prvo ih obrisi sa control panel i skini ih ponovo. Takodje, otvori cmd kao administrator i napisi komandu sfc /scannow i komandu DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Personalize

Top Bottom