NA RAZMATRANJU Žalba na Staff

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Vincent Moretti
- Vaš ID
803-147
- ID prekršioca
Mihajlo Simic , Mixa Dior
- Vreme prekršaja
10.8 u 1:10
- Opis situacije
Pozdrav, oko 1:00 bringaju me za pc check gde ga ja prihvatim , posle toga Mihajlo Simic vise puta izlazi iz voica gde mu kako navodi Mixa ja morma biti perma banan zbog cita koji nemam i nisam imao od zadnjeg pc check , jer navadno sam uradio novi sisfem danas , a kad sam trebao un ban da dobijem mixa je napisao da kd pc check odradjen nikad pc check za un ban nije bio samo je napisao da je to odradio i licno meni rekao da ne moram da radim ali on ne zna da sam taj ja isti odradio ovaj put sam odradio zbog settingsa koje sam sjebao Hone optimizaxijom , mislim da je ova odluka nepravedna jer nije odradjen pc check kako treba nista mi nije nadjeno i ne postoji ni jedan dokaz da imam cit ili bilo sta , nakon toka odma kavacki dobija informaciju da sam banovan zbog toga i toga te se meni instant javljaju ljudi u dm, Shvatam da je ovo namestaljka hvala
- Dokazi
Administrator treba da poseduje video sa Pc checka
Zalba na Staff

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Javimo se nakon detaljne provjere.

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
Javimo se nakon detaljne provjere.
Pc check je odradjen nemaju nikakav dokaz niti ista samo im je dokaz jer sam radio sistem danas zbog kako navodim hone optimizacije koja mi je poremetila setingse

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
Pc check je odradjen nemaju nikakav dokaz niti ista samo im je dokaz jer sam radio sistem danas zbog kako navodim hone optimizacije koja mi je poremetila setingse
Uvek sheram skrin kad igram video bi se shax redux ne razumem sto ovo rade

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
Uvek sheram skrin kad igram video bi se shax redux ne razumem sto ovo rade
Dokaz koji je poslat u ticket gde sam ja u julu bio na shax discordu , ne znaci da sam ja korstio taj cit i da sam koristio ne bih se video covek me nikad nije pc checki za un ban, a i na zadnjem zahtevu sam se kuno da necu to koristi nemam ni nameru sad a za shax discord postoji veruficatir koji te automatski ubacuje posle nekog vremena mozete se i sami uveriti.

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
Dokaz koji je poslat u ticket gde sam ja u julu bio na shax discordu , ne znaci da sam ja korstio taj cit i da sam koristio ne bih se video covek me nikad nije pc checki za un ban, a i na zadnjem zahtevu sam se kuno da necu to koristi nemam ni nameru sad a za shax discord postoji veruficatir koji te automatski ubacuje posle nekog vremena mozete se i sami uveriti.
Ceo zemunski moze da potvrdi da sam jedan od bolji pucaca i moze se reci medju prvima uvek screen upaljen dok igrica radi

Vincent

Vincent

Batonga
Igrač
A veruj mi sabote znam da si dobar lik i da ces me poslusati jasno i sve znam pravila , lepo pise pc check ja ga nisam pao uopste samo imam novi sistem zbog navedenog razloga

Personalize

Top Bottom