Kum
Kralj asfalta
Igrač
Reaction score:1
- - Vaš in-game nickname
- Borislav Dikic
- - Vaš ID
- 954-358
- - ID prekršioca
- 634-068
- - Vreme prekršaja
- 20:47
- - Opis situacije
- Imali smo regrutaciju i dosla su dva momka mladji i ajde mi sve u fullu pretres bezbednosn provera i ajde da razgovor i mi im tu postavimo parp itanja Pukovnik Tihomir i ja i nista oni nemaju veze svezom reko ajde dat cu im sansu uradit cu ih na psihu i da vidimo da li ce odustat..Kako je kanal kod kasarne VRS-a tihomir ih pitao da li bi poslusali svaku naredbu i ispunili je oni rekli DA i on rekao pa cak i ako vam kazem da pretrcite i da se kupate u ovaj kanal i oni DA i ja im kazem dobro ajde da vidimo kreni da pretrcavas ceo kanal i nista oni krenuli i otisli do druge strane vratili se ja im reko ko vam je rekao da krenete ajmo ispocetka jel te da bi ih naterao da odustanu no oni su nastavili nista ja reko ajde matovicu idi na drugu stranu sad kad se vrate ovamo ja cu im kazem da se vrata na drugu stranu da ih ti cekas sa vozilom i tako je i bilo u medjuvremenu spusta se tankosic sa admin duznosti i krene da mi preti kako ja maltretitam decu i da nemam pravo to raditi kao a to sto primus u zandarmima po 5- 6 sati malteretira decu i nikom nista sto niej smeo njem u da kaze... i nista naravno zbog svoje nemoci da resi sve razgovorom otisao je po duznost vrsa i dao mi otkaz zatim kada sam predao svu opremu dobio saminfomraciju da je on rekao da sam mu psovao familiju itdd sto 8 vojnika i pukovnik i porucnik koji su bili tu znaju da je to laz i da to niej istina i na sve to zahtevam video materijal gde sam ja ista prekrsio da bi ja na osnovu OOC-a dobio otkaz IC.
- - Dokazi
- https://streamable.com/kjcn6i
Saljem deo gde je on meni dao otkaz a ja zahtevam video gde sam ja ista prekrsio ukoliko nema zahtevam da budem vracen na isti cin i funkciu u VRS i da se sankcionise administrator jer previse je uzvisio sebe jer meni sme da govori svasta dok za istu situaciju primusu nije smeo da pisne..jer kako on akze ne zanima ga primus zanimam ga ja ....