P
Petar Uskokovic
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Petar Uskokovic
- - Vaš ID
- 872-102
- - ID prekršioca
- 171-206
- - Vreme prekršaja
- 11/8 16:00
- - Opis situacije
- Dati snimak u pomenutoj zalbi je vec procesuiran u zalbi 584 i ja sam za to dobio ban od 1 dana sto sam odlezao robiju i kako sad moze da se koristi opet isti snimak i pakuju nove kazne kad je to vec doneta odluka i zavrseno? Sto je najcudnije, odluku donosi isti admin Ilija Ikac koji taj isti prestup prema meni nije uvazio i podjednako tumacio u zalbi 617 jer se nije desilo u IC vec na diskordu, kao da ima veze sa tezinom uvrede da li je naneta IC, OC, na diskordu ili bilo gde drugde. Poruka za Iliju: Kad ti neko psuje majku, a posebno jer sam vec naveo da je umrla pre 2 godine, jednako je nedopustivo i zasluzuje kaznu bilo to uzivo, u igri, preko SMS, u razgovoru ili na drustvenim mrezama. Na koji god da je nacin upuceno, jednako je pogrdno i zasluzuje osudu, a pritom je to na diskordu bilo vezano za IC dogadjaj a ne neki nasi privatni razgovori.Ako sam ja osudjen, zasto nije i onaj Roksi sto je meni psovao? Kakvi su to dvostruki arsini?? Idemo dalje, zasto nisu razmotreni i ostali argumenti iz zalbe 616 na nepravilan rad i bespravno hapsenje od strane agenta koji me je prijavio u zalbi 584? Ilija Ikac se u mojoj zalbi samo drzao dela oko stana gde ne vidi nikakve nepravilnost, a zasto nije razmotreno i onoliko drugog navedenog oko samog rada agenta i mog hapsenja iznetog u zalbi koje mi je oduzelo poprilicno vremena da napisem? Ima li uopste postovanja prema nama koji moramo da se branimo BEZ advokata i da sami trosimo svoje vreme u svoju odbranu, zasto sve to nije razmotreno i uvazeno? I dalje tvrdim da nije bilo ni osnova ni motiva za hapsenje, a da nisam uhapsen ne bi bilo doslo ni do bespravnog sudnjenja ni ikakve moje krivice u tome, jer ne sme agent da koristi sluzbeno privodjenje i da se opoziva na uvredu sluzbenog lica na osnovu privatnu svadju zbog privatne kupovine(otimacine) stana? Gde je istrazni postupak protiv navedenog agenta i zasto to niko ne procesuira? Niti je bio u uniformi, ni na sluzbenom zadatku niti mi se predstavio kao pripadnik neke sluzbe, zasto su me onda priveli i osudili, i to bez advokata???? Necu da komentarisem koga Ilija Ikac privileguje ali da mi se svaka zalba odbije a svaka protiv mene usvoji, i to za iste stvari na koje se i ja zalim, to mi vec ne deluje ni pravedno ni korektno. I kad sagledamo celu situaciju, doticnog agenta niko i ne tereti ni za sta, niti ko preispituje njegov rad, a s obzirom da sam i licno bio u toj sluzbi pre njega, znam odlicno kako se radi i sta je pogresno. Po meni sam ja zrtva u svemu ovome, okrivljen, osudjen i kaznjen, pa jos i banovan zbog situacije u koju me licno on doveo svojim nemoralnim ponasanjem, a kasnije i krsenjem sluzbene duznosti, da li ce iko od vas to da razume i shvati da sam preterano kaznjen za situaciju u kojoj nisam ni trebao da se nadjem, i to samo za moje reakcije a niko ne preispituje uzrok svega toga i cime sam doveten u takvo situaciju. Ako mi ostane ovako ban za banom, necu stici da uplatim komunalije tako da cu izgubiti i stanove, i propasti mi XP nivoi pa cu propustiti i aute, a pored otetog stana, razmislite koja je to mera da ovoliko budem kaznjen a niti sam bio u kriminalu niti sam pljackao niti ikoga drugog smetao osim kad me neko ovako dovede u okolnosti kao ovaj agent sada. Sto je najgore, agenta niko ne optuzuje ni proceusira, a ja trebam zbog toga izbgubiti sve. Da li je to vama prava mera i pre svega pravedno donosenje odluke?
- - Dokazi
- Vec prilozeni u pomenutim zalbama, ali ovde se radi o zalbi na odluku staffa
Odnosi se na kaznu u zalbi 619.