PREGLEDANO Zalba na staff

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
171-206
- Vreme prekršaja
11/8 16:00
- Opis situacije
Dati snimak u pomenutoj zalbi je vec procesuiran u zalbi 584 i ja sam za to dobio ban od 1 dana sto sam odlezao robiju i kako sad moze da se koristi opet isti snimak i pakuju nove kazne kad je to vec doneta odluka i zavrseno? Sto je najcudnije, odluku donosi isti admin Ilija Ikac koji taj isti prestup prema meni nije uvazio i podjednako tumacio u zalbi 617 jer se nije desilo u IC vec na diskordu, kao da ima veze sa tezinom uvrede da li je naneta IC, OC, na diskordu ili bilo gde drugde. Poruka za Iliju: Kad ti neko psuje majku, a posebno jer sam vec naveo da je umrla pre 2 godine, jednako je nedopustivo i zasluzuje kaznu bilo to uzivo, u igri, preko SMS, u razgovoru ili na drustvenim mrezama. Na koji god da je nacin upuceno, jednako je pogrdno i zasluzuje osudu, a pritom je to na diskordu bilo vezano za IC dogadjaj a ne neki nasi privatni razgovori.Ako sam ja osudjen, zasto nije i onaj Roksi sto je meni psovao? Kakvi su to dvostruki arsini?? Idemo dalje, zasto nisu razmotreni i ostali argumenti iz zalbe 616 na nepravilan rad i bespravno hapsenje od strane agenta koji me je prijavio u zalbi 584? Ilija Ikac se u mojoj zalbi samo drzao dela oko stana gde ne vidi nikakve nepravilnost, a zasto nije razmotreno i onoliko drugog navedenog oko samog rada agenta i mog hapsenja iznetog u zalbi koje mi je oduzelo poprilicno vremena da napisem? Ima li uopste postovanja prema nama koji moramo da se branimo BEZ advokata i da sami trosimo svoje vreme u svoju odbranu, zasto sve to nije razmotreno i uvazeno? I dalje tvrdim da nije bilo ni osnova ni motiva za hapsenje, a da nisam uhapsen ne bi bilo doslo ni do bespravnog sudnjenja ni ikakve moje krivice u tome, jer ne sme agent da koristi sluzbeno privodjenje i da se opoziva na uvredu sluzbenog lica na osnovu privatnu svadju zbog privatne kupovine(otimacine) stana? Gde je istrazni postupak protiv navedenog agenta i zasto to niko ne procesuira? Niti je bio u uniformi, ni na sluzbenom zadatku niti mi se predstavio kao pripadnik neke sluzbe, zasto su me onda priveli i osudili, i to bez advokata???? Necu da komentarisem koga Ilija Ikac privileguje ali da mi se svaka zalba odbije a svaka protiv mene usvoji, i to za iste stvari na koje se i ja zalim, to mi vec ne deluje ni pravedno ni korektno. I kad sagledamo celu situaciju, doticnog agenta niko i ne tereti ni za sta, niti ko preispituje njegov rad, a s obzirom da sam i licno bio u toj sluzbi pre njega, znam odlicno kako se radi i sta je pogresno. Po meni sam ja zrtva u svemu ovome, okrivljen, osudjen i kaznjen, pa jos i banovan zbog situacije u koju me licno on doveo svojim nemoralnim ponasanjem, a kasnije i krsenjem sluzbene duznosti, da li ce iko od vas to da razume i shvati da sam preterano kaznjen za situaciju u kojoj nisam ni trebao da se nadjem, i to samo za moje reakcije a niko ne preispituje uzrok svega toga i cime sam doveten u takvo situaciju. Ako mi ostane ovako ban za banom, necu stici da uplatim komunalije tako da cu izgubiti i stanove, i propasti mi XP nivoi pa cu propustiti i aute, a pored otetog stana, razmislite koja je to mera da ovoliko budem kaznjen a niti sam bio u kriminalu niti sam pljackao niti ikoga drugog smetao osim kad me neko ovako dovede u okolnosti kao ovaj agent sada. Sto je najgore, agenta niko ne optuzuje ni proceusira, a ja trebam zbog toga izbgubiti sve. Da li je to vama prava mera i pre svega pravedno donosenje odluke?
- Dokazi
Vec prilozeni u pomenutim zalbama, ali ovde se radi o zalbi na odluku staffa
Odnosi se na kaznu u zalbi 619.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
@Ilija Ikac | Ilija

Ilija Ikac | Ilija

Ilija Ikac | Ilija

Batonga
Junior Forum Administrator
Technical Supporter
Administrator Team
Igrač
Za navedenu zalbu koja je postavljena desila se ic. vi ste postavili zalbu iz privatnog DM i tu sam vam jaasno naveo kao sto pise https://prnt.sc/-twJlyTYSD1V na navedenoj slici kao dokaz nema znakova pretnji ili povrede privatnosti vec samo psovanje a za to vec nemamo nadleznost jer vam jasno pise za sta imamo a za sta ne

P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Jasno je meni to, ponavljam da ja dozivljavam psovanje na isti nacin bez obzira na to teoretisanje i s koje strane mi je upuceno, a vi prosudjujte kako hocete. Medjutim, razlog ove moje zalbe nije samo to na sta je svedeno u zalbi 616 i ignorisano celo pismo nepravilnosti na koju se zalim, i sto sam morao da prepisujem u ovoj zalbi na tu odluku staffa, jer je to sto sam opsovan samo mali deo jedne gomile ostalih nepravilnosti za koje ja optuzujem doticnog Teodora Radevskog, koji sprovodi tu neku funkciju nazovi agenta po svojim licnim zakonima i tumacenjima, a ocigledno je da pored toga sto agencija cuva svoje i opoziva se na neko apsolutno pravo, na sta sam ja najavio internu kontrolu i zbog toga bio i opsovan, sto me i ne cudi s njihove strane, ali ne mogu da prihvatim i i dalje se drzim svog stava da ste ignorisali i zanemarili ceo taj slucaj privodjenja i uopste motivacije za privodjenje i daljim sudjenjem sto je po meni vise apsurdno od Kafkinog procesa, jer svega toga ne bi ni bilo da je "Pera otisao u policiju" :) ali nazalost policija cuva svoje a ne Perine interese, pa sam se zato obratio vama i nadao se da makar vi mozete i morate da saglate sve aspekte o kojima vam govorim, a ne da se fokusirate samo na jednu stavku i odbijete mi tuzbu, sto me navodi da se ta prekomerna sila sluzbe o kojoj pricam siri i van zidova BIA-e posto uzivaju toliku privilegiju da mogu da "vedre i oblace" po svima bez ikakvih posledica. Ja sam dobio debelu kaznu za svoje reakcije ali morate da sagledate i sta je svemu tome prethodilo i sta je dovelo do toga, kao i do mog daljeg osudjivanja jer to ne bi ni postojalo da je agent postupio korektno i sto se tice stana, a i privodjenja i ostalog. Ako vi smatrate da je ono OK nacin za dolazenje do stana, niste onda svesni posledica koje ce zbog toga nastati jer se ocigledno anarhija i pravilo "ko prvi devojci" opravdavaju bez ikakvog postovanja drugih oko sebe koji su vec dosli ranije i cekaju na red. A verujte mi, ima gomila takvih indirektnih nacina smetnji da se neko spreci da prvi dotrci do stana, jel to takav model ponasanja vi pravdate i smatrate korektnim?? Po meni je pravedno ili da se meni dodeli stan na osnovu njegovog nacina koji je primenio, ili da se oduzme i njemu pa na ravne casti. Sve ostalo je nepravedan odnos, prvenstveno s vase strane prema meni. Ali da i to sklonimo u stranu, najvaznije mi je da ne zanemarujete i da razmotrite vecinu onih prestupa vezanih za moje privodjenje kao i motivaciju istog, takodje i postupanje predstavnika suda i napustanje advokata kad sam mu postavio pitanje hoce li me braniti ili samo stojati i slusati sta tuzitelj govori dok ja sam sebe moram braniti, to je jednostavno nedopustivo ni za samog advokata a ni za ostatak clanova da nastavi sa sudjenjem i to SAMO meni. Ali da se vise ne ponavljam, sto je najgore, i VI ste presudili SAMO MENI, ne obaziruci se na sve sto je prethodilo tom dogadjaju, i ja se upravo na to i zalim, jer je sve ispalo samo jednostrano a to kokretno vama na ovom serveru nece doneti nista dobro sa takvim modelom "pravde" i prosudjivanja. Ja sam svoje krivice svestan i ne trazim nikakvo gledanje kroz prste, dobio sam ban kao sto su i drugi dobijali ranije kad su me psovali, i tu nema spora, ali nisam samo ja krivac u svemu ovome. Ili sagledajte ceo slucaj i sta je do cega dovelo i sudite pravedno svakom po zasluzi ili prepustite ulogu sudije nekom drugom ko ne stedi ni organe vlasti, ni nazovi direktore ni bilo koga jer smo u pritvoru i sudnici svi jednaki, ne sme biti nikakve protekcije. Hvala!

P

Petar Uskokovic

Batonga
Igrač
Jos par vrlo zanimljivih pitanja na osnovu vase konstatacije da je nacin kupovine stana od strane agenta potpuno u redu i u skladu sa pravilima, kao i njegova motivacija mog privodjenja za "vredjanje sluzbenog lica" sto mu je bio i argument pred predstavnicima suda da sam "ja to navodno trebao znati ko je on i da je 24/7 na duznosti" sto sam vec obrazlozio kako je bio obucen i da mu ni odevanje ni ponasanje nije ukazivalo ni na kakvu sluzbu:
1. Sta radi BIA agent na privatnoj kupovini stana dok je na duznosti i kad su to privatne prodaje stanova postale sastavni deo duznosti BIA agenata?
2. Ako je na duznosti 24/7 kako on pravda svoju privilegiju i imunitet, zasto ne vrsi tu svoju duznost opisom posla koji mu je dat, a ne da jurca unaokolo i da se sa takvim prljavim metodama otima sa gradjanima za stanove?
3. Koji je inace posao BIA-e ako se uzme u obzir da su im tajni agenti opravdano maskirani jer bi trebalo da istrazuju i sprecavaju drzavnu korupciju (sto ne sporim jer sam i licno bio na toj funkciji) a ne da hapse gradjane po ulici zbog PRIVATNIH svadja oko privatnih stanova i razmirica i totalno nevezano za sluzbu i sluzbeno lice, koje ne treba ni da se nalazi u toj situaciji dok je u sluzbi, u kojoj sam ga ja navodno "ometao u sluzbenoj duznosti" sto je takodje naveo pred predstavnicima suda kao razlog hapsenja?
Evo ziv nisam od nestrpljenja da dobijem odgovore na ova pitanja jer ovako bi upravo vi morali da razmisljate, neutralno i "neobojeno" a ne ja da vas navodim koja pitanja treba da se postave i razmotre. A upravo zato sam i reagovao pri izricanju optuzbe da ocekuju internu kontrolu jer takvo "serifovanje" niti je normalno niti bi trebalo da postoji, i MORALO bi strogo da se sankcionise! A kako je ispalo, mnogo teze sam sankcionisam ja kao da sam vam srusio pola grada i ugrozio postojanje istog, dok je prosto agent u svom izlaganju jadan spao ugrozena zrtva mog nasilja sto je jednako tacno kao i naslov u trac novinama.

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Deputy Lead Administrator
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:1
Žalba odbijena.

Status
Not open for further replies.