NA RAZMATRANJU Zalba na staff

Zutk0

Zutk0

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zutko Gjorgievski
- Vaš ID
233-387
- ID prekršioca
Miloje Podjanini
- Vreme prekršaja
/
- Opis situacije
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no882.114760/ - jasno se vidi da na snimku gde sam ja kaznjen momak drzi slovo za pricanje a se necuje njegov glas ingame. Sto plovo je nevalidan snimak jer treba da se cue ceo audio imam ja svoj POV gde momak izlazi iz auta i uperuje pusku u mene i kaze “ udalji se imas pusku na glavu “.
- Dokazi
Kacim stom dodjem za komp
.

Zutk0

Zutk0

Batonga
Igrač
takodje na video se cuje jasno da pricaju na discordu i da MGaju a nije kaznjen za to

Zutk0

Zutk0

Batonga
Igrač
+ nisam jos ulazio na server nz da li sam jailovan ali imam inventory 3+ mil kad udjem najverovatno to sve ode , zamolio bi da mi se to vrati ukoliko zalba budi prihvacena

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
@Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Ivan Klajn | Newton

Darkness there, and nothing more.
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Head of Legal Factions
Igrač
Pozdrav, Sa vama je Deputy Head Curator & Forum Administrator | Ivan Klajn | Newton

Na snimku se jasno cuje da vam kaze Pomeri se, takodje se vidi da se vi pomerate te zaustavljate vozilo i ubijete ga bez dovoljno ic razloga.
Igrac nije bio u bilo kakvom aktivnom roleplayu tako da nemam mogucnost da kaznim za metagaming.

Takodje iz situacije se jasno vidi da nakon ubijanja igraca, dolazis nazad do njega te mu se obracas sa recima "pala ti je puska"

Ja kao administrator smatram da ste adekvatno kaznjeni.

Zutk0

Zutk0

Batonga
Igrač
od taj snimak sto je on stavio mozda stvarno izgleda ko cist DM ali evo pogledaj moj snimak , ja njega sam video kako drzi bau bau i puca na sred parkinga pa sam krenuo da ga pratim on je stao izaso i rekao na mene
" Imas Pusku na glavu udalji se " , sa obzirom da sam video da lice puca i da nosi pumapricu i da hteo da me digne sa istom udaljio sam se i ranio njega pri sto sam pozvao podrsku da dojdu posto nisam imao def da ga dignem takodje plus da ako on uradi MG sto e i uradio ti njegovi sa dzip Porsche su dosli i hteli mene da ubiju a kako su saznali da sam ja tu cuje se na njegovom snimku.

Zutk0

Zutk0

Batonga
Igrač
+ da napomenem da si mogao da trazis dokaze od mene jer svaki drzavni sluzbenik je duzan da cuva do 72 pred da doneses odluku ili si mogao da me pozoves na discordu i da pogledas video kao sto su drugi admini radili kad je ovakav kratak snimak u pitanju

pantelija1

pantelija1

Batonga
Igrač
Ako do sad nisi vec znao ubio si coveka koji je drzao pusku a ti nisi mogao da znas dali je prava jos nije ni ciljao u tebe? I ubijes ga?

Personalize

Top Bottom