PREGLEDANO Žalba na Staff

Status
Not open for further replies.
M

milikic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Kalinic
- Vaš ID
869-578
- ID prekršioca
624-550 David Kekic
- Vreme prekršaja
01.09.2026. 1:17
- Opis situacije
Problem je sto sam dobio 2 sata za prekrsaj koji je trajao svega 2 min i jos je dodao i prekrsaj DB a drug nije nista dobio a slicno smo uradili.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/nqZsUlPIRkh0FJQ4o?invite=cr-MSxUeVosNzE4NTI3OTk4
Ja i drugar smo stojali afk duze vreme kod Ribolovne Prodavnice savska oblast. Ja sam krenuo da ga gurkam malo po malo i onda smo krenuli da se jurimo sto i jeste NRD ali ovaj decko iz staffa je to procenio kao kaznu od 2h i dodao je DB. situacija cela nije trajala duze od 3min ali je demorgan ipak 2 sata. Na snimku se vidi sve ako vi stvarno mislite da je ispravna odluka admina onda mi objasnite kako moj drugar kog sam jurio nije nista dobio? Ja cu odsluziti tu kaznu ali kazna je preterana i nije obostrana. Smatram da je admin pogresio i da trebate da ga uklonite sa te pozicije.

M

milikic

Gost Prestolnice
Igrač
ako nastavite da primate ovakve ljude u staff team vrlo verovatno server nece nastaviti sa ovakvim brojem igraca

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Deputy Chief Administrator
Chief of Technical Supporter
Igrač
Žalba odbijena, pregledaj video još jednom i probaj razmisliti da li je tvoja vožnja pravilna i da li bi tako i u RL postupio na cestama Beograda?

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom